Prejsť na obsah

Môžem, pomôžem #GIVINGTUESDAY

Riaditeľ Podduklianskej knižnice vo Svidníku Mgr. Kamil Benko odovzdal 1. 12. 2020 nemocnici vo Svidníku dar pre jej pacientov v rámci #GIVINGTUESDAY.   #GivingTuesday je sviatok štedrosti, dávania a dobrovoľníctva. Je to deň, kedy sa po celom svete oslavujú dobré skutky a šíri dobro. Pomáhať sa dá naozaj rôzne. V rámci danej výzvy vznikla na pôde Podduklianskej knižnice vo…

03.12.2020

Riaditeľ Podduklianskej knižnice vo Svidníku Mgr. Kamil Benko odovzdal 1. 12. 2020 nemocnici vo Svidníku dar pre jej pacientov v rámci #GIVINGTUESDAY.

 

#GivingTuesday je sviatok štedrosti, dávania a dobrovoľníctva. Je to deň, kedy sa po celom svete oslavujú dobré skutky a šíri dobro. Pomáhať sa dá naozaj rôzne.

V rámci danej výzvy vznikla na pôde Podduklianskej knižnice vo Svidníku myšlienka obdariť v tomto predvianočnom období aj pacientov nemocnice Svidník. Množstvo kníh, spoločenských hier a iných drobností potešilo pacientov na rôznych oddeleniach.

Zamestnanci Podduklianskej knižnice sa tak pridali k množstvu ľudí na celom svete, ktorých zlákalo čaro dobrých skutkov pre iných.

Za to nemocnica Svidník, v mene svojich pacientov ĎAKUJE.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 23.12.2019 | Aktuality

    Vianočné darčeky vyrobené s láskou pre neonatologické oddelenie žiarskej nemocnice

    Vianočné obdobie vyvoláva v každom z nás túžbu potešiť, pomôcť, rozdeliť sa, či spoločne zdieľať tento sviatočný čas. Zamestnankyne z administratívy žiarskej nemocnice svojimi šikovnými rukami s láskou vyhotovili pre neonatologické oddelenie čarovné pletené darčeky. Čiapočky, papučky a deky zohrejú malých novorodencov počas prvých dní života na tomto oddelení a hačkované chobotničky im dajú pocit…
  • 29.06.2020 | Aktuality

    Vďaka tabletom sa naši klienti skontaktovali so svojou rodinou

    Ťažké časy počas obdobia zákazu  návštev z dôvodu šírenia nákazy COVID-19, pomohla našim klientom prekonať firma PHILIP MORRIS, ktorá venovala nášmu Špecializovanému centru sociálnych služieb v Stropkove  3 kusy tabletov. Vďaka týmto darom bolo našim klientom umožnené skontaktovať sa svojimi blízkymi. Mohli sa nie len počuť, ale aj vidieť, čo prispelo k obojstrannej spokojnosti a vďačnosti.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)