Prejsť na obsah

Liečivé prostredie

Oči sú zrkadlom duše a aj to bol jeden z dôvodov, prečo v trebišovskej nemocnici pribudli kvetináče plné krásnych kvetín.   Slúžia pre pohladenie duše všetkým pacientom a návštevníkom nemocnice. Vytvorenie tohto liečivého prostredia  spríjemňuje čakanie na niekedy nie celkom príjemné vyšetrenie. Veríme, že takto vytvorená oáza kvetín bude spríjemňovať a tešiť stále viac a viac pacientov.

16.03.2018

Oči sú zrkadlom duše a aj to bol jeden z dôvodov, prečo v trebišovskej nemocnici pribudli kvetináče plné krásnych kvetín.

 

Slúžia pre pohladenie duše všetkým pacientom a návštevníkom nemocnice. Vytvorenie tohto liečivého prostredia  spríjemňuje čakanie na niekedy nie celkom príjemné vyšetrenie. Veríme, že takto vytvorená oáza kvetín bude spríjemňovať a tešiť stále viac a viac pacientov.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 23.11.2021 | Blog

    Vitamíny sú dôležité pre fungovanie organizmu

    Ktoré vitamíny je vhodné brať v studených mesiacoch? Ako sa prejavuje nedostatok niektorých vitamínov v tele? Odpovede aj na tieto otázky vám prezradí imunologička MUDr. Dušana Žinčáková. Vitamíny dôležité pre fungovanie organizmu V zime alebo na jar, kedy pre rôzne faktory ako: nekonzumujeme tak pestrú stravu, pri rôznych ochoreniach (napr. pri respiračných infekciách), pri strese, v tehotenstve,…
  • 18.05.2020 | Aktuality

    Dar od Nadácie Križovatka pre trebišovskú nemocnicu

    Trebišovská nemocnica dostala v uplynulých dňoch nevšedný no užitočný dar, v podobe Pampers plienok, pre deti narodené a hospitalizované v našom zdravotníckom zariadení.   Celkovo 150 balení plienok putovalo na neonatologické oddelenie a je k dispozícii pre všetkých novorodencov. Darcovi úprimne ďakujeme za ich nezištný dar, veľmi si vážime to, že myslia na našich najmenších pacientov.
  • 19.09.2017 | Aktuality

    Úsmevný športový deň zamestnancov Sveta zdravia

    Zamestnanci nemocníc Žiar nad Hronom, Banská Štiavnica, polikliniky ProCare a zdravotnej poisťovne Dôvera sa stretli začiatkom septembra na netradičnom „športovom podujatí v úsmevnom duchu“, ktoré otvoril riaditeľ nemocnice Branislav Jaďuď. Pri úsmevných aktivitách, ako beh s vajíčkom na vareche, beh na lyžiach po tráve vo dvojici, beh vo dvojici so zviazanými nohami a pod., sa…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)