Prejsť na obsah

Maratón dobrej vôle

25.02.2023 sa v hoteli Karpatia v Humennom konal už 21-ty Maratón dobrej vôle. Charitatívna akcia spojila šikovné ruky, ktoré celý deň háčkovali a plietli deky. Na tých najmenších myslela Mgr. Mária Vaľová, vedúca Odboru správy Zariadenia pre seniorov v Humennom, ktorá pre novorodenecké oddelenie sprostredkovala sadu diek a čiapočiek. Zo srdca ďakujeme.

07.03.2023

25.02.2023 sa v hoteli Karpatia v Humennom konal už 21-ty Maratón dobrej vôle. Charitatívna akcia spojila šikovné ruky, ktoré celý deň háčkovali a plietli deky.

Na tých najmenších myslela Mgr. Mária Vaľová, vedúca Odboru správy Zariadenia pre seniorov v Humennom, ktorá pre novorodenecké oddelenie sprostredkovala sadu diek a čiapočiek.

Zo srdca ďakujeme.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 02.12.2021 | Aktuality

    Šialenstvo pominie, traumy zostanú

    V Nemocnici Svet zdravia Michalovce to v súčasnej situácii vyzerá ako vo vojnovom stave. Na oddelení anestéziológie a multiodborovej intenzívnej starostlivosti (OAMIS) ležia desiatky pacientov s ťažkým COVID priebehom. Nočné mory Zdravotníci vyobliekaní v celotelových overaloch, s respirátormi a ochrannými okuliarmi na tvári zažívajú počas tretej vlny nové extrémy. Oddelenie OAMIS je plné tragických príbehov…
  • 09.12.2019 | Aktuality

    Vianoce na pediatrii

    Deti zo ZŠ Pavla Horova spolu s dobrovoľníkmi Krajšieho dňa pripravili pre našich malých pacientov milé prekvapenie. Spoločnými silami ozdobili vianočný stromček, ktorý rozjasnil nielen interiér oddelenia, ale aj mnoho tvári detských pacientov. Detský úsmev je obrovským darom a sme radi, že aj vďaka takejto udalosti sme pár úsmevov na tvári dokázali vyčarovať aj my.
  • 15.11.2017 | Aktuality

    Nová michalovská nemocnica otvorí brány: Toto musíte vidieť!

    Nová nemocnica je na svete a len dni ostávajú do jej otvorenia. Už v sobotu 25. novembra si budú môcť Michalovčania a všetci z okolia prísť pozrieť nemocnicu novej generácie na vlastné oči!   Osem moderných operačných sál, vyše tri stovky lôžok, pôrodné izby, komplexná rádiodiagnostika či moderná architektúra. Aj taká je nemocnica novej generácie v Michalovciach, do ktorej…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)