Prejsť na obsah

MDŽ v galantskej nemocnici

Už tradične patrí 8. marec všetkým ženám, oslavujeme totiž Medzinárodný deň žien. Ten vznikol na Medzinárodnej ženskej konferencii v roku 1910, ktorá sa konala v Kodani. Ako dátum tohto sviatku bol stanovený práve 8. marec, na počesť veľkého štrajku 40 000 newyorských krajčírok z textilných tovární, ktorý sa konal v roku 1908. V galantskej nemocnici…

10.03.2023

Už tradične patrí 8. marec všetkým ženám, oslavujeme totiž Medzinárodný deň žien. Ten vznikol na Medzinárodnej ženskej konferencii v roku 1910, ktorá sa konala v Kodani. Ako dátum tohto sviatku bol stanovený práve 8. marec, na počesť veľkého štrajku 40 000 newyorských krajčírok z textilných tovární, ktorý sa konal v roku 1908.

V galantskej nemocnici v tento deň bolo v práci takmer 300 úžasných dám, našich žien, na ktoré sme ani tento rok nezabudli. Veď akoby sme aj mohli, keď patria k početnej prevahe spomedzi našich zamestnancov a sú našou každodennou inšpiráciou, nie len pri práci s našimi pacientmi.

Pripravili sme si pre nich malé prekvapenie a to v podobe šarmantného rodáka z Galanty, populárneho filmového i seriálového herca, Juraja Baču. Ten prišiel medzi nás, prítomným dámam podaroval ružičku a zaželal im všetko najlepšie k ich sviatku. Aj touto cestou mu chceme veľmi pekne poďakovať za milé spestrenie ešte milšej udalosti. Sme radi, že aj svojou prítomnosťou spravil tento deň mnohým ženám nezabudnuteľným.

Ďakujeme a ešte raz želáme všetkým ženám len to najlepšie.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 02.01.2023 | Aktuality

    Prvý novorodenec v roku 2023 v nemocnici Svet Zdravia Rimavská Sobota

    Drobec Kiara sa vypýtala na svet o 2:45 hod. 24 ročnej mamičke Henriete. Miery 2120 g a 44 cm. Vedenie nemocnice praje mamičke aj bábätku hlavne veľa zdravia a pohody. Veľmi pekne ďakujeme aj obchodu s detskými potrebami Doodle, ktorý pripravil hodnotný darčekový kôš pre bábätko aj mamičku.
  • 17.06.2013 | Aktuality

    Otvorenie Stropkov

    V pondelok 17. júna sa uskutočnilo slávnostné otvorenie zrekonštruovanej polikliniky, domu sociálnych služieb a oddelenia dlhodobo chorých. Spoločným úsilím mesta Stropkov a Vranovskej nemocnice, n.o., ktorá je súčasťou siete nemocníc Svet zdravia, sa podarilo zastabilizovať zdravotnú starostlivosť v okrese a položiť pomyselné základy jej ďalšieho rozvoja. Okrem skvalitnenia poskytovanej zdravotnej starostlivosti došlo aj k personálnemu ustáleniu, dokonca k vytvoreniu nových…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)