Prejsť na obsah

MDŽ v galantskej nemocnici

8. marca si aj galantská nemocnica pripomenula Medzinárodná deň žien.   Malou pozornosťou vo forme balzamu na pery v krabičke s krásnym logom „Si dokonalá, odvážnejšia a silnejšia než si myslíš“ boli obdarené všetky ženy v nemocnici. Praktický darček potešil každú jednu dámu.

23.03.2021

8. marca si aj galantská nemocnica pripomenula Medzinárodná deň žien.

  Malou pozornosťou vo forme balzamu na pery v krabičke s krásnym logom „Si dokonalá, odvážnejšia a silnejšia než si myslíš“ boli obdarené všetky ženy v nemocnici. Praktický darček potešil každú jednu dámu.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 09.02.2023 | Aktuality

    SÚŤAŽ O NAJLEPŠIU KAZUISTIKU POZNÁ SVOJICH VÍŤAZOV

    Tento rok bolo do súťaže prihlásených 23 kazuistík, ktoré boli vyhlásené v štyroch kategóriách: Neurológia, Chirurgia, Vnútorné lekárstvo, Pediatria a neonatológia. Všetkých 23 kazuistík spĺňalo vysokú odbornú úroveň. Výhry a diplomy pre výhercov odovzdali priamo riaditelia nemocníc spolu s poďakovaním. Ďakujeme všetkým zapojeným za ich snahu a prevedenie a prajeme veľa úspechov pri každodennej práci.
  • 11.12.2020 | Blog

    Vianoce v čase pandémie. Ako ich zvládnuť?

    Vianoce a predvianočný zhon sú, bez ohľadu na pandémiu, veľmi stresujúcim obdobím roka. Mnoho ľudí túži po akejsi vianočnej dokonalosti – chcú mať dokonale uprataný dom, napečené tie najchutnejšie koláčiky, kúpené tie najúžasnejšie darčeky, mať ten najkrajší vianočný stromček a pri ňom šťastnú a usmiatu rodinu. Ako prežiť Vianoce v pokoji a navyše v čase…
  • 16.05.2017 | Blog

    Mliečne zuby by mali vydržať u detí celé roky

    Prvé zuby sú totiž životne dôležité, prečo je to tak, vysvetľuje MDDr. Jitka Lukáčová, zubný lekár ProCare Bory. Naučte sa to už v útlom veku Každé obdobie dieťaťa, od dojčaťa až po školáka je spojené či už so začatím rastu prvých zúbkov, až po obdobie, kedy sa objaví prvý kaz. Máte doma dojča a prvé…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)