Prejsť na obsah

Medzi odborníkmi klinickej neuropsychológie aj zástupca z Trebišova

Článok klinického psychológa nemocnice Svet zdravia Trebišov PhDr. Grajcara bol uverejenený vo vysoko uznávanej publikácii „Klinická neuropsychológie v praxi“ od vydavateľstva Karolinum v Prahe. Kvalitu poskytovania zdravotnej starostlivosti pre pacientov zabezpečuje v každom zdravotníckom zariadení erudovaný a kvalifikovaný personál. Ako všetci vieme, zdravotníctvo napreduje míľovými krokmi, a preto je dôležité, aby sa všetci zdravotníci neustále…

12.07.2017

Článok klinického psychológa nemocnice Svet zdravia Trebišov PhDr. Grajcara bol uverejenený vo vysoko uznávanej publikácii „Klinická neuropsychológie v praxi“ od vydavateľstva Karolinum v Prahe.

Kvalitu poskytovania zdravotnej starostlivosti pre pacientov zabezpečuje v každom zdravotníckom zariadení erudovaný a kvalifikovaný personál. Ako všetci vieme, zdravotníctvo napreduje míľovými krokmi, a preto je dôležité, aby sa všetci zdravotníci neustále vzdelávali, získavali nové informácie o moderných spôsoboch liečby chorôb a aby ich aj úspešne aplikovali v každodennej praxi.

Jedným zo znakov profesionálnemu rastu našich zamestnancov patrí aj uverejňovanie odborných článkov v publikáciách a časopisoch, ktoré sú uznávané nielen na celoslovenskej úrovni, ale aj v medzinárodných odborných kruhoch.

Takýmto úspechom sa môže pochváliť aj PhDr. Igor Grajcar, klinický psychológ trebišovskej nemocnice, ktorého odborný článok bol uverejnený v knihe „Klinická neuropsychológie v praxi“ od vydavateľstva Karolinum v Prahe.

Táto knižná publikácia je medzi psychológmi vysoko uznávaná. Autor sa vo svojom článku „Neuropsychológia lži a jej detekcia v praxi“ zaoberá problematikou klamania, vzťahmi a ich štrukturálnej korelácie mozgu.

Zároveň v článku poukazuje na odhaľovanie klamstiev pomocou reči tela človeka a rôznych odborných testov. Celý článok je zaujímavým čítaním nielen pre odbornú verejnosť, ale aj pre ľudí, ktorých zaujíma problematika psychológie. Nášmu kolegovi gratulujeme a veríme, že podobných úspechov bude mať čoraz viac.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 04.06.2019 | Aktuality

    MDD vo vranovskej nemocnici

    Medzinárodný deň detí 1. júna je sviatkom našich najmenších. Pri príležitosti tohto sviatku vedenie Vranovskej nemocnice 31.5.2019 pripravilo príjemne popoludnie plné hier a zábavy pre deti našich zamestnancov.   Areálom nemocnice sa ozýval smiech, spev a dobrá nálada, ktorá bola vyčarená na detských tvárach. Deti sa radovali hlavne z atrakcií, ktoré na nich čakali. Veľký…
  • 23.06.2023 | Aktuality

    MICHALOVSKÝ DEŇ OŠETROVATEĽSTVA

    Nemocnica s poliklinikou Štefana Kukuru Michalovce a.s., Regionálna komora sestier a pôrodných asistentiek so sídlom v Michalovciach a Slovenská komora medicínsko-technických pracovníkov organizovali dňa 20. júna 2023 “Michalovský deň ošetrovateľstva” spojený s odovzdávaním ocenenia „Biele srdce“ sestrám na regionálnej úrovni. Tento rok  boli našou nemocnicou NsP Š.Kukuru Michalovce nominované v kategórii sestra/pôrodná asistentka v praxi…
  • 19.03.2018 | Aktuality

    Aj „sladký život“ môže byť nebezpečný

    Sladký život, alebo život diabetika, ľudovo povedané cukrovkára pri oneskorenej  liečby či nesprávnej životospráve môže byť pre kvalitu života, ako aj jeho dĺžku nebezpečný. V tejto súvislosti  nemocnica Svetu Zdravia vo Svidníku prostredníctvom personálu Diabetologickej ambulancie zrealizovala prednášky  pre klientov denného stacionára ATRIUM a pre klientov Senior dom SVIDA vo Svidníku.   Prečo sme si vybrali…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)