Prejsť na obsah

Mesiac úcty k starším v Michalovskej Nemocnici

Dobrovoľníci Strednej zdravotníckej školy dnes zorganizovali našim pacientom na geriatrii milé prekvapenie. . V rámci kampane Október, mesiac úcty k starším si dobrovoľníci z Krajšieho dňa pripravili  ručne maľované pozdravy z vosku. Úctu a rešpekt k starším je potrebné pripomínať neustále, keďže mnoho pacientov geriatrie je odkázaných na pomoc zdravotníkov a svojich blízkych.

27.10.2022

Dobrovoľníci Strednej zdravotníckej školy dnes zorganizovali našim pacientom na geriatrii milé prekvapenie.

. V rámci kampane Október, mesiac úcty k starším si dobrovoľníci z Krajšieho dňa pripravili  ručne maľované pozdravy z vosku. Úctu a rešpekt k starším je potrebné pripomínať neustále, keďže mnoho pacientov geriatrie je odkázaných na pomoc zdravotníkov a svojich blízkych.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 16.05.2017 | Blog

    Mliečne zuby by mali vydržať u detí celé roky

    Prvé zuby sú totiž životne dôležité, prečo je to tak, vysvetľuje MDDr. Jitka Lukáčová, zubný lekár ProCare Bory. Naučte sa to už v útlom veku Každé obdobie dieťaťa, od dojčaťa až po školáka je spojené či už so začatím rastu prvých zúbkov, až po obdobie, kedy sa objaví prvý kaz. Máte doma dojča a prvé…
  • 30.03.2017 | Aktuality

    Novorodenecké oddelenie v Dunajskej Strede má novú zostavu život zachraňujúcich prístrojov

    Novorodenecké oddelenie nemocnice Svet zdravia Dunajská Streda dnes predstavilo novú zostavu život zachraňujúcich prístrojov. Tá výrazne zvyšuje bezpečnosť zdravotnej starostlivosti u predčasne narodených ale aj donosených detí. Nové prístroje nemocnici darovala spoločnosť Lidl Slovenská Republika.   V minulom roku dunajskostredská nemocnica zrealizovala 889 pôrodov. Z toho 35 detí bolo predčasne narodených. „Tento dar je pre každé novorodenecké oddelenie…
  • 16.07.2019 | Aktuality

    Staráme sa o zdravie zamestnancov

    Leto je obdobie tepla, slnka a dovoleniek a hlavne v tomto čase je veľmi dôležité dodržiavať pitný režim a príjem dostatočného množstva vitamínov. Spoločnosť Svet zdravia sa rozhodla poďakovať sa svojim zamestnancom v Nemocnici Galanta, ktorí aj napriek teplotám musia plnohodnotne vykonávať svoju prácu, zdravým darčekom. Hlavné sestry dostali pre svoje oddelenia balenie šumivých multivitamínov Dr. Max s minerálmi.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)