Prejsť na obsah

Mesiac úcty k starším v nemocniciach Svet zdravia Svidník a Stropkov

Pacientov a pacientky v seniorskom veku v nemocniciach Svet zdravia Svidník a Stropkov prišli pozdraviť a obdarovať dobrovoľníci zo základných škôl. Krásne ručne robené pozdravy priniesli žiaci zo ZŠ Ul. 8. mája vo Svidníku. Milé darčekové balíčky rozdávali šikovné žiačky zo ZŠ Karpatská vo Svidníku. Stropkovských pacientov navštívili žiaci 9. ročníka z CZŠ sv. Petra…

31.10.2022

Pacientov a pacientky v seniorskom veku v nemocniciach Svet zdravia Svidník a Stropkov prišli pozdraviť a obdarovať dobrovoľníci zo základných škôl.

Krásne ručne robené pozdravy priniesli žiaci zo ZŠ Ul. 8. mája vo Svidníku. Milé darčekové balíčky rozdávali šikovné žiačky zo ZŠ Karpatská vo Svidníku.
Stropkovských pacientov navštívili žiaci 9. ročníka z CZŠ sv. Petra a Pavla v doprovode učiteliek. Priniesli nimi robené pozdravy, teplé ponožky a pacientom a pacientkam aj zaspievali.
Stretnutia boli plné slov vďaky, úsmevov, prekvapenia i sĺz dojatia.
Ani aktívni dobrovoľníci z dobrovoľníckeho centra Krajší deň vo Svidníku nezabudli potešiť pacientov a pacientky pri príležitosti mesiaca úcty k starším.
Ďakovali pacientom seniorom za ich múdrosť, pomoc a rady mladším generáciám. Priali ešte veľa krásnych, pokojných dní a skoré uzdravenie. Všetky  darčeky, ktoré dobrovoľníci vyrobili, ale najmä osobné pozdravy niesli v sebe symbolicky i sladký odkaz ĎAKUJEME Vám naši milí seniori.
Aj takýto bol mesiac úcty starším v našich dobrovoľníckych centrách nemocnice Svidník a nemocnice Stropkov.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 21.07.2017 | Aktuality

    Darovanie krvi na záchranu života mladej študentky

    Prostredníctvom sociálnej siete sa rozšírila informácia o potrebe darovania krvi na záchranu života študentky gymnázia v Rimavskej Sobote.   Na výzvu zareagovalo množstvo mladých ľudí, priateľov a známych aj z radov zdravotníckych pracovníkov. V piatok 21. 7. 2017 sme tak na hematologicko transfúziologickom oddelení v nemocnici Svet zdravia Rimavská Sobota zaznamenali rekordný počet 75 záujemcovo darovanie krvi. Po vstupnom vyšetrení bola…
  • 01.07.2022 | Nezaradené

    Prekvapenie pre našich malých detských pacientov

    Aj pri príležitosti Medzinárodného dňa detí si naše dobrovoľníčky z Denného centra 1 Katka, Boženka a Helenka pripravili pre našich malých detských pacientov hospitalizovaných na pediatrii prekvapenie: darovali im farbičky a omaľovánky, nachystali si pre ne pohostenie vo forme gumených medvedíkov a marshmallow a strávili s nimi milé a zábavné popoludnie. Za všetky deti hospitalizované…
  • 02.01.2023 | Aktuality

    Prvý novorodenec v roku 2023 v nemocnici Svet Zdravia Rimavská Sobota

    Drobec Kiara sa vypýtala na svet o 2:45 hod. 24 ročnej mamičke Henriete. Miery 2120 g a 44 cm. Vedenie nemocnice praje mamičke aj bábätku hlavne veľa zdravia a pohody. Veľmi pekne ďakujeme aj obchodu s detskými potrebami Doodle, ktorý pripravil hodnotný darčekový kôš pre bábätko aj mamičku.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.