Prejsť na obsah

Mikuláš v humenskej nemocnici

V dnešný sviatočný deň, potichučky, ako vždy, prišiel do humenskej nemocnice Mikuláš. So svojimi pomocníkmi potešil pacientov i zamestnancov malou maškrtou. Navodil tak predvianočnú atmosféru a vyčaril úsmev na tvári veľkým i malým 😊.

06.12.2022

V dnešný sviatočný deň, potichučky, ako vždy, prišiel do humenskej nemocnice Mikuláš.

So svojimi pomocníkmi potešil pacientov i zamestnancov malou maškrtou. Navodil tak predvianočnú atmosféru a vyčaril úsmev na tvári veľkým i malým 😊.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 01.06.2023 | Aktuality

    Deň detí vo vranovskej nemocnici

    Hlava, ramená, kolená, palce a iné pesničky sa dnes niesli nemocnicou vo Vranove nad Topľou. MDD vo vranovskej nemocnici Študenti vranovského gymnázia prišli potešiť hospitalizované deti a spríjemniť im tak chvíle strávené na lôžku. Malí pacienti si pri vstupe do nemocnice mohli prevziať sladkú odmenu, omaľovánku, či bublifuk.
  • 19.09.2014 | Aktuality

    Pacienti v Rimavskej Sobote sa môžu tešiť na zvýšený komfort

    V nemocnici pribudli nové VIP izby a súčasne odzvonilo starým lavičkám.   Svet zdravia dnes oficiálne predstavil prvé výrazné realizované investície do zvýšenia komfortu pacientov v Rimavskej Sobote. V spolupráci so zdravotnou poisťovňou Dôvera boli na gynekologicko-pôrodníckom oddelení vybudované dve nové VIP izby a aj v tejto nemocnici sa uskutočnila generálna výmena lavičiek. Celkovo tak…
  • 13.06.2013 | Aktuality

    O budúce mamičky bude dobre postarané

    Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie humenskej nemocnice patrí medzi najlepšie v prešovskom kraji a zmodernizovalo svoje vybavenie. Budúce mamičky humenského regiónu majú dôvod na radosť. Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie Nemocnice s poliklinikou A. Leňa Humenné, n.o. patrí podľa portálu www.sprievodcaporodnicami.sk medzi najlepšie v prešovskom kraji. Okrem kvalitnej a odbornej starostlivosti čaká na budúce mamičky vynovená pôrodná sála s novým elektricky…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)