Prejsť na obsah

Mikuláš v našej nemocnici Svet zdravia Galanta

Ani v galantskej nemocnici Mikuláš nezabudol na deti, ktoré tento obľúbený sviatok museli stráviť v nemocnici. Detičky sa potešili, aj zarecitovali a zaspievali a Mikuláš im nakoniec dal sladkú odmenu. Čert odišiel opäť s dlhým nosom 🙂 .

06.12.2022

Ani v galantskej nemocnici Mikuláš nezabudol na deti, ktoré tento obľúbený sviatok museli stráviť v nemocnici.

Detičky sa potešili, aj zarecitovali a zaspievali a Mikuláš im nakoniec dal sladkú odmenu. Čert odišiel opäť s dlhým nosom 🙂 .

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 19.03.2024 | Aktuality

    Svetový deň sociálnych pracovníkov v humenskej nemocnici

    19. marca si tento rok pripomíname Svetový deň sociálnej práce a sociálnych pracovníkov. Uznanie za ich prácu a ľudský prístup vyjadrilo aj vedenie humenskej nemocnice a svojej sociálnej pracovníčke a koordinátorke DC Krajší deň Liane Kontrovej poďakovalo milou pozornosťou. Tá svoj sviatok spolu s dobrovoľníkmi oslávila prácou . S prichádzajúcou jarou a blížiacimi sa veľkonočnými sviatkami nám areál nemocnice skrášlili vencom plných tematických dekorácií. Zo ♥ ďakujeme.
  • 19.10.2020 | Aktuality

    Svetový deň výživy

    Svetová organizácia pre výživu a poľnohospodárstvo FAO každoročne oslavuje Svetový deň výživy (Svetový deň potravy) s cieľom pripomenúť si význam potravy pre človeka.   Oddelenie liečebnej výživy a stravovania prichystalo pri príležitosti tohto dňa, ktorý pripadá na 16.október, pre zamestnancov Vranovskej nemocnice prekvapenie. Okrem krásnej dekorácie v podobe naaranžovaného ovocia a zeleniny nám dôležitosť zdravej výživy pripomenuli…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)