Prejsť na obsah

Mikuláš v Trebišove

Vianočný čas je obdobím roka, kedy sa v každom dospelom človeku prebudí kúsok dieťaťa a teší sa z pozorností a darčekov od rodiny, priateľov a známych. Príjemnou predzvesťou blížiacich sa Vianoc je sviatok sv. Mikuláša, ktorý si užívajú najmä deti.    O to viac citlivejšie vnímame, že počas nadchádzajúcich sviatočných dní budú na nemocničných posteliach aj deti a chorí ľudia, ktorých zdravotný…

18.12.2019

Vianočný čas je obdobím roka, kedy sa v každom dospelom človeku prebudí kúsok dieťaťa a teší sa z pozorností a darčekov od rodiny, priateľov a známych. Príjemnou predzvesťou blížiacich sa Vianoc je sviatok sv. Mikuláša, ktorý si užívajú najmä deti. 

  O to viac citlivejšie vnímame, že počas nadchádzajúcich sviatočných dní budú na nemocničných posteliach aj deti a chorí ľudia, ktorých zdravotný stav nedovolí, aby sa vrátili k svojim blízkym. Mikuláš nezabudol ani na nich, prišiel ich do trebišovskej nemocnice pozdraviť a rozdať im sladké balíčky, ako odmenu, že celý rok poslúchali. Svojou návštevou vyčaril Mikuláš spolu so svojimi spoločníkmi úsmev na tvári nie len detským pacientom, ale aj zdravotníckemu personálu. Návšteva Mikuláša predsa nie je bežnou a každodennou aktivitou. Je to sviatočný deň, prvý znak toho, že na dobrých dospelákov a detí sa nezabúda. Mikuláš navštívil pediatrické oddelenie, psychiatrické oddelenia a nezabudol ani na darcov krvi.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)