Prejsť na obsah

Mikulášska nádielka v humenskej nemocnici

Na príchod Mikuláša sa tešia nielen deti, ale aj dospelý. Presvedčili sme sa o tom aj my v humenskej nemocnici. Študenti Strednej zdravotníckej školy v Humennom a Michalovciach spojili svoje hlasy aby vianočnými koledami potešili v tento sviatočný deň hospitalizovaných pacientov.

08.12.2023

Na čele s Mikulášom obdarovali každého pacienta milým perníčkom, ktoré si pre nich pripravili dobrovoľníci DC Krajší deň so svojou koordinátorkou. Najmenší pacienti na pediatrii dostali od Mikuláša a jeho pomocníkov snehuliačikovú bábiku z ponožiek, za ktorú ďakujeme dobrovoľníčke Janke.

Tradícia mikulášskej nádielky vyčarila pacientom – malým, ale aj veľkým úsmevy na tvári a nás zahriala na duši.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 09.12.2019 | Aktuality

    Mikuláš na pediatrii

    Na pediatrickom oddelení v Nemocnici Svet zdravia Michalovce nám pripravili dobrovoľníci z centra voľného času Strážske krásneho Mikuláša. Deti mali veľkú radosť a aj touto cestou sme sa im snažili aspoň čiastočne spríjemniť pobyt v nemocnici. Mikuláš navštívil všetky hospitalizované deti, rozdával sladkosti a hlavne radosť.
  • 16.06.2021 | Blog

    Koho ohrozuje rakovina prsníka?

    Presná príčina vzniku rakoviny prsníka nie je známa. Ide skôr o spolupôsobenie viacerých rizikových faktorov, ktorých výsledkom je vznik choroby. Rakovina prsníka je najčastejším zhubným nádorom u žien. Nedá sa jednoznačne povedať, čo nádorové ochorenie vyvolá, aj keď mnohí by to chceli vedieť. V štúdiách sa vyhodnocovali faktory vplývajúce na vznik rakoviny prsníka. Vo všeobecnosti je to fajčenie, nadmerná…
  • 01.06.2020 | Aktuality

    MDD v presovskej poliklinike

    ProCare maskot Zajko dnes potešil drobnosťami detičky v poliklinike ProCare Prešov.   Niektoré nechceli Zajka pustiť a odísť domov 🙂 Dobrú náladu a úsmev pod rúškom vyčaril aj dospelým návštevníkom polikliniky.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)