Prejsť na obsah

Mobilné očkovanie v Poltári

Mobilné očkovanie realizované 10.8.2021 výjazdovou očkovacou jednotkou z Nemocnice Svet zdravia Rimavská Sobota bolo opakovane v meste Poltár.   Na očkovaní sa zúčastnilo 42 občanov mesta aj okolitých dedín. Výjazdová očkovacia jednotka vykonáva mobilné očkovanie každý utorok v zmysle plánu odsúhlaseného príslušnými starostami obcí, kde občania prejavili záujem o očkovanie.

11.08.2021

Mobilné očkovanie realizované 10.8.2021 výjazdovou očkovacou jednotkou z Nemocnice Svet zdravia Rimavská Sobota bolo opakovane v meste Poltár.

  Na očkovaní sa zúčastnilo 42 občanov mesta aj okolitých dedín. Výjazdová očkovacia jednotka vykonáva mobilné očkovanie každý utorok v zmysle plánu odsúhlaseného príslušnými starostami obcí, kde občania prejavili záujem o očkovanie.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 01.06.2020 | Aktuality

    MDD v Nemocnici Rimavska Sobota

    Diplom za statočnosť, poučné pexeso, zajkovu omaľovánku či sladkú odmenu si odniesli pri príležitosti MDD detskí pacienti, ktorí navštívili pediatrickú ambulanciu alebo trávili čas na lôžku pediatrického oddelenia v Nemocnici Svet zdravia Rimavská Sobota.
  • 06.07.2016 | Aktuality

    Vďaka firemným dobrovoľníkom nemocnica Partizánske opäť o niečo krajšia

    Nadácia Pontis 10 rokov rozvíja firemné dobrovoľníctvo prostredníctvom podujatia Naše Mesto. „Tisícky zamestnancov rôznych firiem ročne venujú svoj čas, manuálne zručnosti a vedomosti, aby prispievali k spoločenskej zmene. Čoraz viac sú firemné dobrovoľnícke aktivity vnímané ako novodobá forma teambuildingu.  Tento rok takmer 9500 dobrovoľníkov bolo zapojených v piatok a v sobotu 10. a 11. júna…
  • 08.03.2023 | Aktuality

    Zdravotní klauni vyčarovali úsmevy na pediatrickom oddelení

    Úsmev na tvári človeka je veľkým liekom. Keď ho nosíme, darujeme a prijímame, tak aj náročné dni strávené hospitalizáciou v nemocnici sú príjemnejšie. Ďakujeme zdravotným klaunom z červeného nosa za rozveselenie detských pacientov na pediatrickom oddelení žiarskej nemocnice a aj celého personálu oddelenia. Ďakujeme Vám za to ako pomáhate pacientom v ich neľahkých chvíľach strávených v nemocnici. Veselé fotografie…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)