Prejsť na obsah

Môcť zachrániť niekomu život je obrovský dar

Obdarovanie iných nás často robí šťastných, no keď darujete krv, pripomeniete si, na čom skutočne záleží. 💚

28.03.2024

Zamestnanci SYRÁRENE BEL SLOVENSKO sa dnes v duchu blížiacich sviatkov rozhodli darovať niečo špeciálne a zapojili sa do prvej Belovej kvapky krvi. Veríme, že táto krásna, zatiaľ prvá návšteva, sa časom stane pravidelnou dobrovoľníckou činnosťou. Ďakujeme všetkým darcom za najvzácnejšiu tekutinu na svete, ktorá zachraňuje životy každý deň. Ste svkelí!  

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 29.09.2022 | Aktuality

    Cvičenie na urgentnom príjme Nemocnice Svet zdravia Michalovce

    Na urgentnom príjme Nemocnice Svet zdravia Michalovce prebehlo cvičenie udalosti s hromadným postihnutím osôb, kedy bola simulovaná zrážka štyroch osobných motorových vozidiel. Ráno 7:45 hod. bol dispečingom hlásený celkový počet desiatich zranených osôb. Rolu figurantov/zranených osôb zohrali študenti Strednej zdravotníckej školy v Michalovciach. Pre umocnenie celkového efektu prebehlo v ranných hodinách aj traumatické líčenie, kde sa jednotlivé simulované…
  • 18.12.2023 | Aktuality

    Poďakovanie dobrovoľníkom 

    Poďakovali sme našim dobrovoľníkom zo Strednej zdravotníckej školy v Michalovciach. Samozrejme aj za veľkej podpory vedenia SZŠ (označme ich prosím) sa projekt Krajší deň teší bohatej účasti. Pod vedením skvelého človeka a učiteľky Martiny Ďurišinovej prinášajú dobrovoľníci naším pacientom vždy dobrú náladu a tešia aj tých najmenších.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)