Prejsť na obsah

Na humenskej onkológii rozkvitli narcisy

S blížiacim sa Dňom narcisov sa dobrovoľníci DC Krajší deň so svojou koordinátorkou rozhodli spríjemniť onkologickým pacientom chvíle v ich neľahkej liečbe. Symbolickým kvetom narcisu, ktorý ukrýval sladké prekvapenie tak podporili tých, ktorí s touto chorobou v súčasnosti bojujú.

19.04.2023

S blížiacim sa Dňom narcisov sa dobrovoľníci DC Krajší deň so svojou koordinátorkou rozhodli spríjemniť onkologickým pacientom chvíle v ich neľahkej liečbe.

Symbolickým kvetom narcisu, ktorý ukrýval sladké prekvapenie tak podporili tých, ktorí s touto chorobou v súčasnosti bojujú.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 04.01.2019 | Aktuality

    Tradícia pretrváva

    Stalo sa už zvykom, že sa pracovníčky z pediatrického oddelenia Nemocnice Michalovce stretávajú s bývalými kolegyňami, ktoré odišli do dôchodku alebo pracovať do iných zariadení. Navzájom si vymieňajú skúsenosti a informácie. Súčasné pracovníčky pediatrie svojim bývalým kolegyniam prezentovali nové skúsenosti s prácou v Nemocnici novej generácie Michalovce, popísali nové procesy, nové technologické zlepšenia. Stretnutie sa nieslo vo veľmi príjemnej…
  • 10.03.2021 | Aktuality

    Do dunajskostredskej nemocnice prišli odovzdať dar na prácu v boji proti COVIDU

    Dňa 10.3.2021, do dunajskostredskej nemocnice prišla odovzdať dar pre COVID oddelenie spoločnosť Health Consulting, s.r.o., ktorá prevádzkuje mobilné odberové miesto na Nám. Ármina Vámbéryho  4915 v Dunajskej Strede.   Spoločnosť uskutočnila zbierku na MOM a vyzbieranú finančnú hotovosť prišla odovzdať pre COVID oddelenie, spolu s malou pozornosťou vo forme vína a čokolády. Ďakujeme.
  • 17.05.2019 | Aktuality

    Dni mesta Rimavská Sobota

    Aj tento rok sa zástupcovia našej nemocnice v prvý májový piatok aktívne zúčastnili Dní mesta Rimavská Sobota.   Viac ako 200 záujemcov navštívilo stánok Svet zdravia, kde im odmerali tlak, pulz, glykémiu aj saturáciu. Pozornosť návštevníkov upriamili aj na Svetový deň hygieny rúk. Návštevníci si s využitím dezinfekčného prostriedku a ultrafialovej lampy vedeli otestovať správnu dezinfekciu rúk.  Mnohých zaujala…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)