Prejsť na obsah

Nemocnica novej generácie už aj s modernými lôžkami

Práce v nemocnici novej generácie pár týždňov pred jej spustením napredujú stále rýchlejším tempom. Posledný septembrový týždeň okrem množstva iných dokončovacích prác v interiéri a rovnako aj v exteriéri nemocnice boli navezené úplne nové moderné lôžka do všetkých oddelení nemocnice, rovnako ako aj lôžka pre novorodencov, detské lôžka a príručné stolíky. Pacienti určite ocenia mimoriadny…

02.11.2017

Práce v nemocnici novej generácie pár týždňov pred jej spustením napredujú stále rýchlejším tempom.

Posledný septembrový týždeň okrem množstva iných dokončovacích prác v interiéri a rovnako aj v exteriéri nemocnice boli navezené úplne nové moderné lôžka do všetkých oddelení nemocnice, rovnako ako aj lôžka pre novorodencov, detské lôžka a príručné stolíky.

Pacienti určite ocenia mimoriadny komfort, ktorý nové lôžka ponúkajú. Sú polohovateľné, s integrovanými bočnicami, súčasťou sú infúzne stojany a ďalšie doplnky. Pre pacientov sú bezpečné, prispievajú k prevencii pádov a nové kvalitné matrace k prevencii vzniku dekubitov, zároveň uľahčujú prácu sestrám a lekárom pri manipulácii a ošetrovaní pacientov.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 26.08.2019 | Aktuality

    Trebišovská nemocnica na Dňoch mesta Trebišov

    Je už niekoľkoročnou tradíciou, že trebišovská nemocnica sa zúčastňuje na Dňoch mesta Trebišov za účelom osvety a podpory prevencie pred ochoreniami medzi obyvateľstvom v trebišovskom regióne.   Ani tento rok tomu nebolo inak, v sobotu 24.08.2019 mala trebišovská nemocnica svoj stánok, v ktorom si okoloidúci návštevníci mestského parku mohli nechať zmerať krvný tlak, vyšetriť krvnú skupinu a Rh…
  • 12.12.2019 | Aktuality

    Nové centrum intervenčnej angiológie

    Nemocnica Svet zdravia Michalovce predstavila nové centrum intervenčnej angiológie. Jeho základom je pracovisko s novým biplanárnym angiografom. S novým technickým vybavením a plánovaným posilneným lekárskym tímom má nemocnica ambíciu v blízkej dobe spustiť aj operačný program pre cievne mozgové príhody. Tieto intervenčné zákroky sa dnes na východnom Slovensku realizujú iba v Košiciach.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)