Prejsť na obsah

Nezištná pomoc pre našich pacientov

Zdravotníci hematologicko-transfúziologického oddelenia Nemocnice Penta Hospitals Michalovce opäť vyrazili pre najvzácnejšiu tekutinu priamo do terénu.

16.11.2023

Aktuálne pretrváva nedostatok krvných jednotiek a aj preto sú výjazdové odbery krvi čoraz častejšie. Krv tak môžu zamestnanci pohodlne darovať priamo v priestoroch svojej firmy.  Až osemnásť zamestnancov firmy Erfolg Michalovce darovalo najvzácnejšiu tekutinu a nezištne tak pomohli našim pacientom. Ako za našich zdravotníkov, tak aj za našich pacientov im posielame obrovské Ďakujeme!

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 19.02.2018 | Aktuality

    Začína sa štvrtý ročník súťaže Medik roka 2018

    Sieť nemocníc Svet zdravia vyhlasuje spoločne s partnermi už štvrtý ročník odbornej súťaže určenej pre študentov 5. a 6. ročníka lekárskych fakúlt Medik roka 2018. Budúci lekári v odbore všeobecné lekárstvo si v nej môžu preveriť a zmerať svoje teoretické poznatky. Aprílové vyvrcholenie súťaže v Michalovciach ponúkne následne 20 finalistom kombináciu odborných workshopov a napínavého…
  • 06.12.2022 | Aktuality

    Mikuláš v našej nemocnici Svet zdravia Galanta

    Ani v galantskej nemocnici Mikuláš nezabudol na deti, ktoré tento obľúbený sviatok museli stráviť v nemocnici. Detičky sa potešili, aj zarecitovali a zaspievali a Mikuláš im nakoniec dal sladkú odmenu. Čert odišiel opäť s dlhým nosom 🙂 .
  • 17.01.2019 | Aktuality

    V partizánskej nemocnici sa minulý rok narodilo vyše 600 detí

    V Nemocnici Svet zdravia Partizánske sa vlani narodilo 606 detí. Chlapcov prišlo na svet viac ako dievčat a šiestim mamičkám sa narodili dvojičky.   Zatiaľ čo v roku 2016 sa v partizánskej nemocnici uskutočnilo 553 pôrodov, v roku 2017 ich bolo presne 600 a vlani 603. „Budúce mamičky k nám privádza rodinné prostredie našej malej pôrodnice i osobné zainteresovanie primára oddelenia.…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)