Prejsť na obsah

Ocenenie Angels Awards 2023 pre neurologické oddelenie v Galante

Iniciatíva Angels buduje globálnu komunitu nemocníc, prijímajúcich pacientov s cievnou mozgovou príhodou. Každodennou prácou sa snaží zvýšiť počet pacientov privezených do správnej nemocnice a optimalizovať kvalitu zdravotnej starostlivosti.

18.06.2024

Cievna mozgová príhoda

Každých 30 minút zomrie, alebo sa stáva trvalo postihnutým pacient s cievnou mozgovou príhodou, ktorý mohol byť záchranený, pretože bol privezený do nesprávnej nemocnice a my to chceme zmeniť.

Ocenenia ESO Angels

Ocenenia ESO Angels môžu získať nemocnice, ktoré konzistentne zaznamenávajú a poskytujú svoje dáta, ktoré pomáhajú vo výskume a identifikácii oblastí pre zlepšenie zdravotnej starostlivosti pacientov s cievnou mozgovou príhodou.

Jednou z týchto nemocníc sa opäť stala aj galantská nemocnica. Neurologické oddelenie pod vedením primára MUDr. Ota Petríka a jeho kolegov získalo tento rok “Platinové ocenenie” ESO Angels.

Ceny sa udeľovali na 52. Česko-slovenskom cerebrovaskulárnom kongrese, ktorý sa konal 4. – 6. júna v Mikulove. Cenu prevzala MUDr. Eva Halagová. Celému oddeleniu ďakujeme a gratulujeme  😊.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 19.05.2015 | Blog

    Náhla bolesť hlavy

    Spektrum príčin náhlej bolesti hlavy je rôznorodé, od subarachnoidálneho krvácania, cez migrénu, zápal prínosových dutín až po nádor. Ak sa súčasne s bolesťou hlavy objaví teplota, vyrážka, stuhnutosť krku, slabosť končatín, spomalenie myslenia alebo porucha vedomia, určite navštívte lekára. Diagnóza sa okrem klinického vyšetrenia stanovuje pomocou CT, MRI a lumbálnou punkciou. Bolesti hlavy sú častým…
  • 06.12.2022 | Aktuality

    Na pediatrické oddelenie partizánskej nemocnice prišiel Mikuláš

    Aj tento rok priniesol Mikuláš plný košík balíčkov pre deti, ktoré si nemohli svoje topánočky pripraviť do okna vo svojich izbách. Dobrovoľníci z DC Krajší deň sa tentokrát stali jeho pomocníkmi a osobne balíček odovzdali každému dieťatku hospitalizovanému na pediatrickom oddelení v Nemocnici Svet zdravia Partizánske. Detská radosť a úsmevy malých pacientov sú liečbou aj…
  • 11.07.2017 | Aktuality

    My v MI – nemocnica novej generácie je najmä o ľuďoch

    „My v MI, poďte spolu s nami vytvoriť nový koncept fungovania vašich oddelení v Nemocnici novej generácie Michalovce.“ Tak takouto výzvou manažment Nemocnice novej generácie Michalovce pozýval viac ako 150 svojich zamestnancov z úseku ošetrovateľstva, aby sa zúčastnili série workshopov My v MI. Cieľom týchto workshopov bolo navzájom zdieľať informácie a súčasne hľadať spoločné, praktické…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.