Prejsť na obsah

Ocenenie červeným krížom

Ubehlo 100 rokov od založenia Slovenského červeného kríža na Slovensku. Pri tejto príležitosti boli Slovenským červeným krížom v Trebišove ocenené osobnosti a organizácie, ktoré sa pričinili o rozvoj  Slovenského červeného kríža v okrese Trebišov.   Ocenenie a poďakovanie za spoluprácu a podporu si prevzala námestníčka pre ošetrovateľskú starostlivosť – PhDr. Katarína Šuľáková, MBA, ako sa samotná Nemocnica Svet zdravia Trebišov.…

03.06.2019

Ubehlo 100 rokov od založenia Slovenského červeného kríža na Slovensku. Pri tejto príležitosti boli Slovenským červeným krížom v Trebišove ocenené osobnosti a organizácie, ktoré sa pričinili o rozvoj  Slovenského červeného kríža v okrese Trebišov.

  Ocenenie a poďakovanie za spoluprácu a podporu si prevzala námestníčka pre ošetrovateľskú starostlivosť – PhDr. Katarína Šuľáková, MBA, ako sa samotná Nemocnica Svet zdravia Trebišov. Sestry trebišovskej nemocnice – PhDr. Tatiana Hudáková a Bc. Miriam Tóthová  prezentovali na podujatí správny postup KPR, ktorý by mal ovládať každý človek, lebo jeho  včasná a správna resuscitácia je pre prežitie mnohých pacientov rozhodujúca.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 25.08.2022 | Aktuality

    Súťaž vo varení guláša v Žiari nad Hronom

    Nemocnica Svet zdravia v Žiari nad Hronom sa zapojila do súťaže vo varení guláša na Beer festivale v Žiari nad Hronom. So svojím chutným gulášom sa personál nemocnice umiestnila na 3.mieste. Hoci počasie doprialo práve v tento deň veľa dažďa, súťažiacich to neodradilo. Dobrá nálada, krásne vône a chuť zvíťaziť bola v každom tíme.
  • 20.01.2021 | Aktuality

    Podpora pre COVID oddelenia humenskej nemocnice

    Počas náročných dní, ktoré v týchto dňoch prežívame, sme vďační za každú podporu a pomoc. Pre najvyťaženejšie oddelenia nemocnice a zdravotníkov sa taká pomoc cení ešte viac.   V mene nemocnice A. Leňa Humenné sa chceme poďakovať spoločnosti Lidl za podporu a milé prekvapenie pre našich zdravotníkov v podobe ovocia, džúsov, sladkostí a pod. Veríme, že aj takáto dávka energie pomôže zvládnuť…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)