Prejsť na obsah

Otestovali sme hráčky hádzanárskeho klubu Iuventa Michalovce

V Nemocnici Svet zdravia Michalovce sme v rámci mobilného odberového miesta pod vedením hlavnej sestry Centra športovej medicíny Mgr. Martiny Ondovej, odobrali vzorky na COVID-19 trom hráčkam hádzanárskeho klubu Iuventa Michalovce. Ivana Godečova, Milica Trifuničová a Nada Čorovičová sú hráčky pôvodom z Čiernej Hory. Samotné testovanie nebolo, samozrejme, veľmi príjemné, ale mladé športovkyne s tým nemali takmer…

15.07.2020

V Nemocnici Svet zdravia Michalovce sme v rámci mobilného odberového miesta pod vedením hlavnej sestry Centra športovej medicíny Mgr. Martiny Ondovej, odobrali vzorky na COVID-19 trom hráčkam hádzanárskeho klubu Iuventa Michalovce.

Ivana Godečova, Milica Trifuničová a Nada Čorovičová sú hráčky pôvodom z Čiernej Hory. Samotné testovanie nebolo, samozrejme, veľmi príjemné, ale mladé športovkyne s tým nemali takmer žiaden problém. Tešíme sa preto z negatívnych výsledkov testov, aj vďaka ktorým sa môžu hádzanárky naplno venovať príprave. Prajeme veľa úspechov v novej sezóne a hlavne pevné zdravie.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)