Prejsť na obsah

Pľúcne ventilátory pre galantskú nemocnicu

Galantská nemocnica tento týždeň dostala do daru 10 transportných pľúcnych ventilátorov Panther 5.   Tento život zachraňujúci dar dostala nemocnica vďaka iniciatíve predsedu Strany maďarskej komunity Krisztiána Forróa, ktorý požiadal Veľvyslanectvo Maďarska o pomoc. Veríme, že aj tieto prístroje prispejú k skvalitneniu poskytovania zdravotnej starostlivosti a k záchrane životov pacientom. Za dar veľmi pekne ďakujeme.

01.03.2021

Galantská nemocnica tento týždeň dostala do daru 10 transportných pľúcnych ventilátorov Panther 5.

 

Tento život zachraňujúci dar dostala nemocnica vďaka iniciatíve predsedu Strany maďarskej komunity Krisztiána Forróa, ktorý požiadal Veľvyslanectvo Maďarska o pomoc. Veríme, že aj tieto prístroje prispejú k skvalitneniu poskytovania zdravotnej starostlivosti a k záchrane životov pacientom. Za dar veľmi pekne ďakujeme.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 07.03.2023 | Aktuality

    Maratón dobrej vôle

    25.02.2023 sa v hoteli Karpatia v Humennom konal už 21-ty Maratón dobrej vôle. Charitatívna akcia spojila šikovné ruky, ktoré celý deň háčkovali a plietli deky. Na tých najmenších myslela Mgr. Mária Vaľová, vedúca Odboru správy Zariadenia pre seniorov v Humennom, ktorá pre novorodenecké oddelenie sprostredkovala sadu diek a čiapočiek. Zo srdca ďakujeme.
  • 12.12.2019 | Aktuality

    Stretnutie s Mikulášom v galantskej nemocnici

    Galantskú nemocnicu tento rok opäť neobišiel Mikuláš. Na podnet samotnej nemocnice a Občianskeho združenia Templars Slovakia sa známa trojica Mikuláš, čert a anjel, teda Roman Herceg, Ing. Peter Aštary a Katarína Tokovicsová, zastavili na Detskom oddelení a išli sa presvedčiť, či hospitalizované detičky poslúchali, alebo nie. Najmladší pacient Miško sa čerta vôbec nebál a dokonca aj…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)