Prejsť na obsah

Podpora pre najmenších pacientov

Nadácia Bel Foundation dala zelenú grantu do michalovskej nemocnice! Sme veľmi radi, že tím z Bel Michalovce bol úspešný a patrí medzi 9 víťazných grantov na rok 2021. Víťazný projekt, ktorí v spolupráci s primárkou oddelenia MUDr. Danou Jurečkovou pripravili má názov „PODPORA DOJČENIA FYZIOLOGICKÝCH A PATOLOGICKÝCH NOVORODENCOV“. Občianske združenie Zdravie Zemplína tak bude môcť…

05.04.2022

Nadácia Bel Foundation dala zelenú grantu do michalovskej nemocnice! Sme veľmi radi, že tím z Bel Michalovce bol úspešný a patrí medzi 9 víťazných grantov na rok 2021. Víťazný projekt, ktorí v spolupráci s primárkou oddelenia MUDr. Danou Jurečkovou pripravili má názov „PODPORA DOJČENIA FYZIOLOGICKÝCH A PATOLOGICKÝCH NOVORODENCOV“.

Občianske združenie Zdravie Zemplína tak bude môcť s pomocou grantu zakúpiť špeciálne odsávačky mlieka a ďalšie zariadenia na výchovu a podporu správnej výživy pre najkrehkejšie deti, novorodencov. Symbolický šek vo výške 4680€ od zástupcov Bel Michalovce prevzal medicínsky riaditeľ Peter Rovder a primárka pediatrického oddelenia Dana Jurečková. Ďakujeme.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 06.06.2018 | Blog

    Pomáha cvičenie v tehotenstve?

    Cvičenie v tehotenstve je veľkým pomocníkom v riešení množstva problémov ako napríklad bolesti chrbtice či opuchnuté nohy.   Predpôrodná príprava V rámci kurzu predpôrodnej prípravy získate množstvo informácií, praktické návyky, a to nielen vy, ale aj váš partner. Kurz vám má pomôcť, aby ste ako budúci rodičia spolu zvládli tehotenstvo, pôrod, obdobie šestonedelia a samotnú…
  • 19.09.2018 | Aktuality

    Pozvánka: XVII. Žiarsky sesterský deň

    Regionálna komora sestier a pôrodných asistentiek v Žiari nad Hronom, Fakulta zdravotníctva SZU Banská Bystrica a Nemocnica Žiar nad Hronom vás pozýva na XVII. Žiarsky sesterský deň dňa 28. septembera 2018.   Viac informácií (.pdf) Program (.pdf)
  • 24.10.2023 | Aktuality

    Peter Lednický sa ujíma vedenia Nemocnice Bory

    Od prvého novembra bude zodpovedný za vedenie Nemocnice Bory Peter Lednický. Na pozícii strieda Ľuboša Lopatku, ktorý na projekte novej nemocnice pôsobil od mája 2022. Peter Lednický je generálnym riaditeľom medzinárodného holdingu Penta Hospitals International, ktorý prevádzkuje nemocničnú sieť okrem Slovenska aj v Česku a Poľsku.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)