Prejsť na obsah

Posedenie s medikmi v nemocnici Pentahospitals Dunajská Streda

Dnes 22.03.2024 sa v našej nemocnici uskutočnilo posedenie s medikmi v rámci programu "Netopiere", ktorý už dva roky úspešne funguje v Dunajskostredskej nemocnici. Program umožňuje medikom vykonávať nočné služby na urgentnom príjme, čím získavajú cenné skúsenosti a prax v reálnom prostredí.

22.03.2024

Dnes 22.03.2024 sa v našej nemocnici uskutočnilo posedenie s medikmi v rámci programu „Netopiere“, ktorý už dva roky úspešne funguje v Dunajskostredskej nemocnici. Program umožňuje medikom vykonávať nočné služby na urgentnom príjme, čím získavajú cenné skúsenosti a prax v reálnom prostredí.

Cieľom posedenia bolo v neformálnej atmosfére zatraktívniť prácu lekára v našej nemocnici, odpovedať na otázky študentov a ponúknuť im možnosť zamestnania sa. Zúčastnili sa ho riaditeľka nemocnice Ing. Sylvia Bock, námestník LPS MUDr. Zoltán Horváth a námestníčka pre OŠE PhDr. Henrieta Földesová MBA.

Diskusia bola obohacujúca pre obe strany. Študenti sa dozvedeli o rôznych aspektoch práce lekára v našej nemocnici, o benefitoch, ktoré ponúkame, a o možnostiach profesijného rastu. Zároveň sme mali možnosť spoznať ich priority a záujmy a na základe týchto informácií im ponúknuť vhodné oddelenie, na ktorom by sa mohli plne uplatniť.

Veríme, že posedenie bolo prínosom pre všetkých zúčastnených a pomohlo im spoznať PentaHospitals ako atraktívneho zamestnávateľa. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu s mladými talentmi v oblasti medicíny!

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 22.10.2021 | Aktuality

    Nemocnica Svet zdravia Michalovce pripomína dôležitosť prevencie rakoviny prsníkov

    Október je ružový a nesie sa v znamení prevencie rakoviny prsníka, kedy ružová farba má pripomenúť ženám, aby nezabúdali na svoje zdravie. Pri tejto príležitosti zdravotníci Michalovskej nemocnice symbolicky poukázali na nesmiernu dôležitosť prevencie a preventívnej diagnostiky pre  včasný záchyt karcinómu prsníka, ktorým je samovyšetrovanie prsníkov a pravidelné mamografické vyšetrenie, pre ženy po 40tke. Ružový október a…
  • 07.12.2023 | Aktuality

    Darovanie kníh na pediatriu

    Vydavateľstvo Pitypang, v rámci projektu na podporu rodiny s deťmi darovalo knižky pediatrickému oddeleniu Nemocnice Penta Hospitals Dunajská Streda. Cieľom tejto iniciatívy je priniesť deťom, ktoré sú hospitalizované, chvíle oddychu a radosti. 
  • 11.06.2020 | Blog

    Starajú sa o Vaše zdravie – MUDr. Ľubomír Špak, MPH

    Michalovce sú okresné mesto, v ktorom sa nachádzajú dve nemocnice. Psychiatrická nemocnica Michalovce, n.o., poskytuje zdravotnú starostlivosť pacientom postihnutých psychickými chorobami a poruchami. Druhá, ktorá v dnešnej podobe funguje od jesene 2017, Nemocnica novej generácie, je všeobecná nemocnica a poskytuje široký záber zdravotnej starostlivosti o pacientov.   MUDr. Ľubomír Špak, MPH primár centra intervenčnej angiológie,…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)