Prejsť na obsah

Predvianočná atmosféra v nemocnici Svidník a v nemocnici Stropkov

Vôňa vianočného punču, vianočné piesne, ale hlavne dobrá predvianočná atmosféra sa niesli v priestoroch nemocnice Svidník počas celého dňa. V priestoroch knižnice si zamestnanci mohli vychutnať vianočný punč a prevziať si od vedenia nemocnice darček – vianočnú deku, s úprimným prianím všetkého dobrého k nadchádzajúcim sviatkom. Nakoľko si choroba nevyberá ročné obdobie, neberie ohľad na sviatky,…

21.12.2022

Vôňa vianočného punču, vianočné piesne, ale hlavne dobrá predvianočná atmosféra sa niesli v priestoroch nemocnice Svidník počas celého dňa.

V priestoroch knižnice si zamestnanci mohli vychutnať vianočný punč a prevziať si od vedenia nemocnice darček – vianočnú deku, s úprimným prianím všetkého dobrého k nadchádzajúcim sviatkom. Nakoľko si choroba nevyberá ročné obdobie, neberie ohľad na sviatky, vedenie nemocnice nezabudlo ani na svojich hospitalizovaných pacientov, ktorým rozniesli spolu s dobrovoľníkmi Krajšieho dňa – študentami Gymnázia duklianskych hrdinov a študentami Strednej zdravotníckej školy milosrdného Samaritána vo Svidníku, teplý punč k ich nemocničnému lôžku s prianím skorého uzdravenia. Študentky gymnázia na Konštantínovej ulici v Stropkove,  pod vedením učiteľky Mgr. Valérie Senajovej, navštívili hospitalizovaných pacientov v nemocnici v Stropkove.  Pacientom priali pekné sviatky a rozdali nimi robené vianočné ozdoby – perníky. Vianoce nie sú o mieste, ale o ľuďoch, ktorí to vianočné kúzlo posielajú k iným. Nech sú tie najkrajšie sviatky roka bohatšie o záujem človeka k človeku, nech to už je kdekoľvek.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)