Prejsť na obsah

Príďte darovať krv pri príležitosti Medzinárodného dňa darcov krvi

  KEDY? Piatok 12. 6. 2020 a 19. 6. 2020 Streda 17. 6. 2020 KDE? Hematologicko-transfúzne oddelenie, 2. poschodie, nemocnica Svet zdravia Trebišov Pre všetkých darcov máme pripravené prekvapenie v podobe kľúčeniek s Vašou krvnou skupinou a odznakom – Hrdý darca krvi. Tešíme sa na Vás.

10.06.2020

 

KEDY?
Piatok 12. 6. 2020 a 19. 6. 2020
Streda 17. 6. 2020

KDE?
Hematologicko-transfúzne oddelenie, 2. poschodie, nemocnica Svet zdravia Trebišov

Pre všetkých darcov máme pripravené prekvapenie v podobe kľúčeniek s Vašou krvnou skupinou a odznakom – Hrdý darca krvi.
Tešíme sa na Vás.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 08.03.2024 | Aktuality

    MDŽ v nemocnici Michalovce

    Naši dobrovoľníci, chlapci zo SZŠ obdarovávali naše pacientky na geriatrií a gynekológií. Ušitá srdiečka dobrovoľníčkami z Gymnázia Pavla Horova v Michalovciach takto potešili naše pacientky. Na Onkológií naša dlhoročná dobrovoľníčka Beátka rozdávala ruže , dar z TESCO Michalovce.
  • 15.03.2018 | Aktuality

    Rýchlejšie pripojenie na internet v galantskej nemocnici

    V decembri 2016 sprístupnil Svet zdravia v galantskej nemocnici, bezdrôtové internetové pripojenie pre svojich pacientov a návštevníkov. Aj keď táto služba nesúvisí bezprostredne s poskytovaním zdravotnej starostlivosti, stala sa obľúbenou pre všetkých, ktorí sa v nemocnici pohybujú. Rýchlosť internetového pripojenia však dlhodobo nedosahovala kvalitu, na akú sme v dnešnej, modernej dobe zvyknutí, čo sa odzrkadľovalo…
  • 14.11.2017 | Rady lekárov

    Načo sa Vás genetik bude pýtať?

    Neoddeliteľnou súčasťou prenatálneho genetického vyšetrenia je aj zváženie rodokmeňa budúcich rodičov.   Genetik sa najčastejšie partnerov z hľadiska genealógie pýta na: reprodukčné straty (potraty a pod.), vrodené vývojové chyby (mentálne a fyzické poruchy). Na poškodenie plodu môže mať, samozrejme, vplyv aj vonkajšie prostredie, napríklad: ionizačné žiarenie, lieky, infekcie a ďalšie. Viac informácií o faktoroch spôsobujúcich genetické poruchy plodu sa dozviete…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)