Prejsť na obsah

ProCare je v Bratislave okamžite pripravený pomôcť štátnym nemocniciam s CT vyšetreniami

Na základe medializovaných informácií o problémoch bratislavských štátnych nemocníc s nefunkčnými počítačovými tomografmi (CT) je sieť polikliník ProCare pripravená so svojimi voľnými kapacitami pacientom maximálne vyjsť v ústrety.   Celkovo dve CT pracoviská v Bratislave vybavujú pacientov na základe dohodnutého termínu priebežne alebo maximálne do niekoľkých dní. Tento rádiologický výkon je hradený z verejného zdravotného…

10.08.2017

Na základe medializovaných informácií o problémoch bratislavských štátnych nemocníc s nefunkčnými počítačovými tomografmi (CT) je sieť polikliník ProCare pripravená so svojimi voľnými kapacitami pacientom maximálne vyjsť v ústrety.

 

Celkovo dve CT pracoviská v Bratislave vybavujú pacientov na základe dohodnutého termínu priebežne alebo maximálne do niekoľkých dní. Tento rádiologický výkon je hradený z verejného zdravotného poistenia a pre klientov zmluvných zdravotných poisťovní je bezplatný.

„Vyšetrenie na počítačovom tomografe je kľúčové pre kritickú diagnostiku pacientov. Je prirodzené, že v prípade technických výpadkov ostatných nemocníc sme pripravení podať pomocnú ruku. Ak si to situácia bude vyžadovať, naše rádiologické kapacity v rámci siete polikliník a nemocníc pre Bratislavu ešte posilníme,“ zdôraznil Marek Duban, generálny riaditeľ siete polikliník ProCare a siete nemocníc Svet zdravia.

Pacienti, ktorí potrebujú CT vyšetrenie a doteraz neboli klientmi polikliník ProCare, potrebujú prísť na objednanie termínu s výmenným lístkom osobne. Poliklinika ProCare Trnavské mýto (Železničná nemocnica) je zmluvným partnerom všetkých troch zdravotných poisťovní. Petržalská nemocnica ProCare Medissimo je zmluvným partnerom zdravotných poisťovní Dôvera a Union.

Rezerváciu termínu na vyšetrenie je možné zrealizovať na recepciách obidvoch zariadení v pracovných dňoch od 7.00 do 15.00 hod.

Viac informácií získate na 0907 888 999:

Pracovné dni: 7:00 – 20:00
Sobota: 8:00 – 16:00 (okrem 12.8. 2017)
Nedeľa a sviatky: 8:00 – 20:00

Prečítajte si aj: Oznam o nedostupnosti infolinky, Chrbtici môže škodiť chôdza po nákupnom centre, Medissimo otvorilo špičkové Rehabilitačné centrum

 

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 04.04.2024 | Aktuality

    Deň lekárov v nemocnici Penta Hospitals Michalovce

    V michalovskej nemocnici sme si pri príležitosti Medzinárodného dňa lekárov uctili prácu našich lekárov a poďakovali im za ich obetavosť a profesionalitu. Tento rok si pripomenulo svoje výročie 16 lekárov pričom medzi oslávencami nechýbali ani jubilanti, ktorí v tomto roku oslávili okrúhle pracovné jubileá ako napríklad 40, 45 a 50 odpracovaných rokov. Ďakujeme všetkým lekárom za ich úsilie a za to, že každý deň pomáhajú pacientom!
  • 14.06.2019 | Aktuality

    Deň detí v michalovskej nemocnici máme celý mesiac

    Pekný sviatok ani tento rok našich najmenších pacientov neminul a aj vďaka príspevku firmy Luxurieshop sme pripravili milé prekvapenie. Rozhodli sme sa obdarovať detských pacientov nie len prvého júna, ale darčeky budú dostávať po celý mesiac.   Každý týždeň obdarujeme niekoľko detí a pripravili sme aj pár prekvapení pre novorodencov, respektíve ich mamičky. Veríme, že radosť…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)