Prejsť na obsah

Prvé bábätko v humenskej nemocnici – vitaj Dušanko

V humenskej nemocnici prišlo na svet prvé bábätko tohto roka druhý januárový deň tesne po polnoci. Malý Dušanko sa narodil o 0:55 hod. s mierami 3100g a 48cm mladej mamičke Simone.

08.01.2024

Prvému novorodencovi a mamičke prišla osobne zablahoželať námestníčka pre ošetrovateľskú starostlivosť Mgr. Lenka Mrázová a v menej vedenia nemocnice im odovzdala milý darček v podobe veľkého plyšového medveďa, kvetinového boxu a praktických vecí pre novorodeniatko. Ku gratuláciám sa pripojil aj zástupca primátora mesta Humenné Ondrej Babjarčík, ktorý prvému bábätku narodenému v roku 2024 v humenskej nemocnici a zároveň prvému Humenčanovi zaželal veľa zdravia, šťastia, lásky a radosti.

Obaja sa tešia dobrému zdraviu, srdečne im gratulujeme a želáme všetko dobré.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 15.05.2023 | Aktuality

    Trebišovská nemocnica dočasne obmedzuje hospitalizácie na oddelení pediatrie

    Od stredy 17. mája trebišovská nemocnica je nútená z personálnych dôvodov obmedziť príjem nových detských pacientov na lôžkové oddelenie a prevádzku ambulancie ústavnej pohotovostnej služby. V závere minulého týždňa o tom informovala orgány regionálnej samosprávy, krajské Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby, ako aj okolité nemocnice a ambulantný sektor. S vysokou pravdepodobnosťou následne do konca mesiaca…
  • 11.05.2018 | Aktuality

    Zamestnanecká kvapka krvi

    Darovať vlastnú krv na záchranu života človeka, ktorého väčšinou nepoznáme, je vysoko humánny skutok. Nikto nevie, kedy bude sám potrebovať krv, alebo jeho blízky. Zamestnanci nemocnice sú zväčšia na strane, ktorá zabezpečuje túto vzácnu tekutinu pre pacientov, aplikuje transfúzne prípravky, sleduje zdravotný stav pacienta po podaní.   Avšak 10. májový deň na Hematologicko-transfúziologickom oddelení, kde…
  • 01.06.2020 | Aktuality

    MDD v presovskej poliklinike

    ProCare maskot Zajko dnes potešil drobnosťami detičky v poliklinike ProCare Prešov.   Niektoré nechceli Zajka pustiť a odísť domov 🙂 Dobrú náladu a úsmev pod rúškom vyčaril aj dospelým návštevníkom polikliniky.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)