Prejsť na obsah

Stretnutie bývalých zamestnancov nemocnice v Žiari nad Hronom

Vedenie nemocnice Svet zdravia Žiar nad Hronom v predvianočnom období opäť zorganizovalo spoločné stretnutie s bývalými zamestnancami. Toto milé stretnutie sa nieslo v duchu poďakovania a úcty.   Po privítaní a úvodnom slove sa prítomným dôchodcom prihovoril riaditeľ nemocnice Ing. Ivan Mokrý. V rámci príhovoru ich oboznámil s novými aktivitami v poskytovaním zdravotnej starostlivosti a…

19.11.2019

Vedenie nemocnice Svet zdravia Žiar nad Hronom v predvianočnom období opäť zorganizovalo spoločné stretnutie s bývalými zamestnancami. Toto milé stretnutie sa nieslo v duchu poďakovania a úcty.

  Po privítaní a úvodnom slove sa prítomným dôchodcom prihovoril riaditeľ nemocnice Ing. Ivan Mokrý. V rámci príhovoru ich oboznámil s novými aktivitami v poskytovaním zdravotnej starostlivosti a súčasne videoprojekciou im pripomenul minuloročné 60. výročie položenia základného kameňa nemocnice. Bývalých zamestnancov potešil bohatý kultúrny program detí materskej školy Ul. Jánskeho v Žiari nad Hronom, a pohostenie, ktoré bolo pre nich pripravené. V nemocnici mnohí pracovali takmer celý život a na pracoviskách sa stretávali deň čo deň, a preto prišli na toto stretnutie, aby sa opäť porozprávali a hlavne pospomínali na aktívne roky prežité v nemocnici s bývalými kolegami a priateľmi. Vedenie nemocnice vyjadrilo poďakovanie bývalým zamestnancom a uctilo si ich drobnou pozornosťou. Bývalí zamestnanci tak odchádzali s príjemným pocitom a plní nových spomienok.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 13.04.2017 | Aktuality

    Zamestnaní ľudia ako dobrovoľníci v nemocnici

    Projekt Krajší deň prebieha v trebišovskej nemocnici aj cez víkendy. Zamestnaní dobrovoľníci, ktorí sa rozhodli do projektu zapojiť a cez týždeň sa kvôli práci nestíhajú v nemocnici zastaviť, navštevujú našich pacientov cez svoj voľný čas. Práve to, že prídu pomáhať pacientom cez víkend, je znakom ich ozajstnej angažovanosti a obetavosti. Cez víkend teda môžete stretnúť…
  • 15.06.2022 | Aktuality

    14.jún – Svetový deň darcov krvi

    Pri príležitosti svetového dňa darcov krvi, ktorý si pripomíname 14.júna, by sme sa chceli poďakovať všetkým darcom, ktorí prišli darovať krv aspoň raz. V humenskej nemocnici sme pri tejto príležitosti ocenili aj elitných darcov krvi. Ďakujeme, že darujete krv a tým aj kúsok seba ostatným, aby si mohli naďalej plniť svoje sny.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)