Prejsť na obsah

Svetový deň sociálnych pracovníkov v humenskej nemocnici

19. marca si tento rok pripomíname Svetový deň sociálnej práce a sociálnych pracovníkov. Uznanie za ich prácu a ľudský prístup vyjadrilo aj vedenie humenskej nemocnice a svojej sociálnej pracovníčke a koordinátorke DC Krajší deň Liane Kontrovej poďakovalo milou pozornosťou. Tá svoj sviatok spolu s dobrovoľníkmi oslávila prácou . S prichádzajúcou jarou a blížiacimi sa veľkonočnými sviatkami nám areál nemocnice skrášlili vencom plných tematických dekorácií. Zo ♥ ďakujeme.

19.03.2024

19. marca si tento rok pripomíname Svetový deň sociálnej práce a sociálnych pracovníkov. Uznanie za ich prácu a ľudský prístup vyjadrilo aj vedenie humenskej nemocnice a svojej sociálnej pracovníčke a koordinátorke DC Krajší deň Liane Kontrovej poďakovalo milou pozornosťou. Tá svoj sviatok spolu s dobrovoľníkmi oslávila prácou . S prichádzajúcou jarou a blížiacimi sa veľkonočnými sviatkami nám areál nemocnice skrášlili vencom plných tematických dekorácií.

Zo ♥ ďakujeme.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 12.03.2021 | Aktuality

    Poďakovanie pre COVID oddelenie dunajskostredskej nemocnice

    Poďakovanie od pána Bindcsa Lászla a jeho kolegu Gála Zsolta pre COVID oddelenie.   Dňa 12. 3. 2021, prišiel pán Bindics László poďakovať tímu zdravotníkov, ktorý sa oňho staral na COVID oddelení. Chcel ich potešiť malým občerstvením, ktoré doručil do dunajskostredskej nemocnice. Ďakujeme.
  • 18.11.2022 | Aktuality

    Stužková na HTO v Galante

    Dňa 16.11.2022 Hematologicko-transfúziologické oddelenie galantskej nemocnice privítalo 20 študentov 4. ročníka Gymnázia Zoltána Kodálya s vyučovacím jazykom maďarským v Galante. Budúci maturanti s podporou pani tirednej učiteľky Judity Restárovej prišli a odvážne pristúpili k svojmu prvému odberu krvi. Ako poďakovanie a symboliku stužkovej, ktorú tento rok už absolvovali, sme im pripravili tortu a malé prekvapenie ako spomienku…
  • 23.06.2020 | Aktuality

    Žiarska nemocnica poďakovala dobrovoľníkom, stali sa COVID hrdinami

    Žiarska nemocnica poďakovala dobrovoľníkom, stali sa COVID hrdinami Prirástli ste nám k srdcu! Takto zneli v úvode stretnutia s dobrovoľníkmi slová Evy Valentovej, námestníčky pre ošetrovateľskú starostlivosť v Nemocnici Svet zdravia Žiar nad Hronom. 15 dobrovoľníkov sa počas epidémie koronavírusu stalo súčasťou personálu žiarskej nemocnice. Na triážnom pracovisku strávili v nepretržitej prevádzke skoro tri mesiace. Dobrovoľníkom – medikom, budúcim…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)