Prejsť na obsah

V žiarskej a banskoštiavnickej nemocnici si pripomínajú Deň lekárov

V Nemocnici Svet zdravia Žiar nad Hronom a Banská Štiavnica si pripomínajú Deň lekárov, ktorý je 30. marca.   Riaditeľ nemocnice Ivan Mokrý pri tejto príležitosti poďakoval za každodennú náročnú prácu lekárom oboch nemocníc i lekárom polikliniky ProCare v Žiari nad Hronom. „Som hrdý na to, že na našich pracoviskách pracuje mnoho výnimočných lekárok a lekárov, ktorí vkladajú do…

06.04.2021

V Nemocnici Svet zdravia Žiar nad Hronom a Banská Štiavnica si pripomínajú Deň lekárov, ktorý je 30. marca.

  Riaditeľ nemocnice Ivan Mokrý pri tejto príležitosti poďakoval za každodennú náročnú prácu lekárom oboch nemocníc i lekárom polikliniky ProCare v Žiari nad Hronom. „Som hrdý na to, že na našich pracoviskách pracuje mnoho výnimočných lekárok a lekárov, ktorí vkladajú do svojej práce srdce. Ďakujem im za energiu a čas, ktorú venujú pacientom. Zaslúžia si našu úctu,“ uviedol. Pri tejto príležitosti riaditeľ nemocnice odovzdal desiatkam lekárov nemocníc a polikliniky malú pozornosť a odznak – červený karafiát, ktorý je symbolom tohto dňa. Nemocnica taktiež započala novú tradíciu – ocenila najdlhšie slúžiacich kolegov a tých, ktorí dosiahli za obdobie posledného roka svoje okrúhle pracovné jubileum. Už viac ako 40 rokov sa o pacientov v žiarskej nemocnici stará MUDr. Peter Benický, ktorý pôsobí na pracovisku funkčnej diagnostiky ako vedúci lekár. Okrúhle dvadsiate pracovné výročie oslavuje tento rok MUDr. Bronislava Berndtová, ktorá pôsobí na neurologickom oddelení žiarskej nemocnice. V nemocnici v Banskej Štiavnici zase pôsobí už dokonca vyše 50 rokov MUDr. Mikuláš Nagy, aktuálne ako vedúci lekár fyziatricko-rehabilitačného oddelenia. Deň lekárov si pripomínali v celej sieti nemocníc Svet zdravia a polikliník ProCare. Celkovo ocenili 123 lekárov v 27 entitách vrátane troch lekárov Pracovnej zdravotnej služby. Najviac ocenených bolo medzi lekármi pôsobiacimi v sieti vyše 40 rokov. V ProCare a Svet zdravia však pracuje aj šesť lekárov, ktorí sa starajú v nemocnici o pacientov už viac ako 50 rokov!

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 20.09.2016 | Aktuality

    Program jesenného kongresu SOTS 2016

    Stiahnite si mobilnú aplikáciu k odbornému kongresu Slovenskej ortopedickej a traumatologickej spoločnosti (SOTS. Jej súčasťou sú kompletné informácie o registrácii, lokalite a odbornom programe konferencie.     Program je možné stiahnuť tu.
  • 04.04.2024 | Aktuality

    Deň lekárov v nemocnici Penta Hospitals Michalovce

    V michalovskej nemocnici sme si pri príležitosti Medzinárodného dňa lekárov uctili prácu našich lekárov a poďakovali im za ich obetavosť a profesionalitu. Tento rok si pripomenulo svoje výročie 16 lekárov pričom medzi oslávencami nechýbali ani jubilanti, ktorí v tomto roku oslávili okrúhle pracovné jubileá ako napríklad 40, 45 a 50 odpracovaných rokov. Ďakujeme všetkým lekárom za ich úsilie a za to, že každý deň pomáhajú pacientom!
  • 25.02.2021 | Aktuality

    Zdravotníci v Dunajskej Strede dostali od pacienta chutný dar

    V dunajskostredskej nemocnici dostal tento týždeň personál skutočne milé poďakovanie.   Jeden z  pacientov, ktorý je stále hospitalizovaný na COVIDovom oddelení, poďakoval personálu nemocnice netradičnou formou. Obdaroval ich rôznymi tradičnými šalátmi, lebo im chcel v tejto neľahkej dobe pomôcť dodať trocha energie. Do nemocnice tak prišlo až 200 kusov šalátov! Aj napriek tomu, že pacient nemocnice…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)