Prejsť na obsah

Valentín na psychiatrickom oddelení v rimavskosobotskej nemocnici

Pani Eva Koudelková z Kvetinkova sa rozhodla na Valentína obdarovať pacientky na psychiatrickom oddelení a priniesla im lásku v podobe ružičky.

15.02.2024

My jej veľmi pekne za toto milé gesto ďakujeme a na oplátku sme jej dopriali relax v našej Snoezelen, kde si mohla oddýchnuť a načerpať nové sily pri jej ďalšej práci v kvetinárstve.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 10.06.2024 | Aktuality

    Ako nás odlišnosti spájajú 

    Zdravotníctvo je veľmi špecifické vekovými rozdielmi medzi kolegami. V nemocnici Svidník je vekový rozdiel medzi najstarším a najmladším 58 rokov 4 mesiace a 24 dní. Preto sme počas uplynulých dní prvýkrát otvorili tému diverzity, konkrétne medzigeneračných rozdieloch.  
  • 19.10.2022 | Aktuality

    Galantská nemocnica rozširuje odbery krvi o odbery krvnej plazmy

    Napriek tomu, že pacientov, ktorí sú odkázaní na lieky z krvnej plazmy je na Slovensku značné množstvo, do tohto roka neexistovalo na Slovensku žiadne darcovské centrum, ktoré by plazmu odoberalo aferetickým odberom (plazmaferézou). Plazma sa u nás doteraz získavala len z klasických odberov krvi, čo v porovnaní s plazmaferézou znamenalo získanie nižšieho množstva plazmy, a to nezaručovalo jej dostatočný objem…
  • 31.10.2020 | Aktuality

    Sieť nemocníc a polikliník otestovala takmer 30-tisíc ľudí: Zdravotníci z COVID pracovísk medzi infikovanými nefigurujú

    Presne 28 931 ľudí otestovali v sieti nemocníc Svet zdravia a polikliník ProCare počas posledných dvoch dní (29. a 30. októbra). Na 27 odberných miestach testovali zdravotníci všetkých zamestnancov siete vrátane ich rodinných príslušníkov a pri lôžkach všetkých hospitalizovaných pacientov. Ako pozitívnych bolo antigénovými testami označených 317 ľudí, čo predstavuje 1,1 percenta z celkového počtu…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.