Prejsť na obsah

Valentín na psychiatrickom oddelení v rimavskosobotskej nemocnici

Pani Eva Koudelková z Kvetinkova sa rozhodla na Valentína obdarovať pacientky na psychiatrickom oddelení a priniesla im lásku v podobe ružičky.

15.02.2024

My jej veľmi pekne za toto milé gesto ďakujeme a na oplátku sme jej dopriali relax v našej Snoezelen, kde si mohla oddýchnuť a načerpať nové sily pri jej ďalšej práci v kvetinárstve.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 18.06.2019 | Aktuality

    Budúce mamičky diskutovali s primárom gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia žiarskej nemocnice

    V rámci kurzu predpôrodnej prípravy diskutovali budúce mamičky dňa 12.6.2019 v Materskom centre Úlik s primárom gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia nemocnice Svet zdravia Žiar nad Hronom MUDr. Oldřichom Drahovzalom. Primár oddelenia predstavil budúcim mamičkám prácu oddelenia, poukázal na vysoko profesionálny prístup tímu oddelenia, priblížil možnosť individuálneho pôrodného plánu pre každú budúcu mamičku.  
  • 14.06.2019 | Aktuality

    Reakcia na článok denníka SME k téme stratifikácia nemocníc na Slovensku

    V dnešnom vydaní denníka SME vyšiel veľký článok (14. júna 2019, „Bude ich menej, ale mali by byť kvalitnejšie. Nemocnice čaká revolúcia“) o plánovanej stratifikácii nemocníc na Slovensku. V rámci článku bola použitá aj ilustračná mapa, kde boli uvedené všetky súčasné nemocnice z hľadiska budúcej reprofilácie. Žiaľ, pri dvoch našich nemocniciach v Partizánskom a vo…
  • 16.06.2016 | Aktuality

    Modernizácia operačných sál v nemocnici Žiar nad Hronom

    Po dlhšej dobe sa Všeobecná nemocnica v Žiari nad Hronom dočkala prestavby priestorov slúžiacich na sterilizáciu. Prístrojové vybavenie slúžiace na sterilizáciu zdravotníckych pomôcok musí svojimi parametrami vyhovovať vyhláške MZ SR č. 553/2007 Z. z., ktorou sa ustanovujú podrobnosti o požiadavkách na prevádzku zdravotníckych zariadení z hľadiska ochrany zdravia. Do inovovaných priestorov na sterilizáciu Svet zdravia,…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)