Prejsť na obsah

Veľkonočná nálada na pediatrii v humenskej nemocnici

O veľkonočnú náladu na pediatrickom oddelení v Humennom sa postaral Zajko SMEJKO spolu s dobrovoľníkmi DC Krajší deň. Detským pacientom pediatrického oddelenia Humenskej nemocnice vyhlásil súťaž o najkrajšie maľované vajíčko, obdaroval ich čokoládovým vajíčkom a za odmenu dostali aj chutný koláčik.

31.03.2023

O veľkonočnú náladu na pediatrickom oddelení v Humennom sa postaral Zajko SMEJKO spolu s dobrovoľníkmi DC Krajší deň.

Detským pacientom pediatrického oddelenia Humenskej nemocnice vyhlásil súťaž o najkrajšie maľované vajíčko, obdaroval ich čokoládovým vajíčkom a za odmenu dostali aj chutný koláčik.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 08.03.2021 | Aktuality

    Darujte krv pre naše milované

    Pri príležitosti Medzinárodného dňa žien pozývame mužov, aby prišli darovať tú najvzácnejšiu tekutinu do michalovskej nemocnice.   MUŽI, DO TOHO! OKREM KVETU DARUJTE K MDŽ AJ TÚ NAJVZÁCNEJŠIU TEKUTINU Nemocnica Svet zdravia Michalovce má aj v tomto čase nedostatočné zásoby krvi pre akútnych pacientov a pacientky. Príďte darovať krv do michalovskej nemocnice v utorok, štvrtok…
  • 07.12.2023 | Aktuality

    Mikuláš v michalovskej nemocnici

    Dobrovoľníčky Strednej zdravotníckej školy a Gymnázia Pavla Horova v Michalovciach pomáhali Mikulášom roznášať radosť našim pacientom. V dnešný deň navštívili našu nemocnicu až štyria Mikuláši na pediatrickom, onkologickom a geriatrickom oddelení.
  • 02.01.2018 | Aktuality

    Adventný čas

    Adventný čas, je čas čakania na Vianoce, čas kedy sa treba troška zastaviť, zamyslieť sa, poobzerať sa vôkol seba, potešiť blízkych.   Práve tento čas čakania sme  našim klientom spríjemnili Vianočným programom, ktorý nám predviedol ľudový súbor Oľšavčan. Zahrali nám na ľudovú nôtu, a tak nám pripomenuli aj staré zvyky, obyčaje a koledy, ktoré ku Vianociam patria.…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)