Prejsť na obsah

VIANOČNÝ DAR OD ZP Dôvera

Zdravotná poisťovňa Dôvera darovala pre zamestnancov nemocnice Penta Hospitals Svidník vianočný dar – kávovar, ktorý poputuje k personálu Chirurgického oddelenia.

19.12.2023

Regionálna vzťahová manažérka   Mgr. Anna Varga  ho osobne odovzdala riaditeľovi nemocnice MUDr. Marekovi Pytliakovi, PhD., MPH, MBA, MSc.

Zdravotníci patria k skupine ľudí, kde káva neodmysliteľne patrí k práci.

V mene zamestnancov nemocnice ďakujeme zdravotnej poisťovni  za tento vianočný dar.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 19.04.2018 | Aktuality

    Budúce sestry v trebišovskej nemocnici

    V trebišovskej nemocnici sa dňa 09.04.2018 študentky ošetrovateľstva Prešovskej univerzity zoznámili s prácou sestry na pediatrickom oddelení, chirurgickom klastri, OAMISe a oddelení centrálnych operačných sál. Čakal na nich bohatý program plný nielen teoretických poznatkov, ale aj preverenia praktických zručností.   Študentky si mohli v praxi vyskúšať zavádzanie centrálneho venózneho katétra, naučili sa ako si správne dezinfikovať…
  • 24.10.2018 | Aktuality

    Trebišovský deň úcty k starším

    Mesiac október sa už tradične označuje ako mesiac venovaný úcte starším. Nezostali zabudnutí ani seniori hospitalizovaní na našom oddelení dlhodobo chorých v Trebišove.   Príjemný popoludňajší program si pre nich prichystali dobrovoľníci Krajšieho dňa v spolupráci so žiakmi Základnej umeleckej školy a Cirkevnej strednej odbornej školy sv. Jozafáta v Trebišove. Patrí im veľká vďaka za čas, ktorý venovali…
  • 22.11.2023 | Aktuality

    Netradičné vzdelávanie vo vranovskej nemocnici

    V rámci 19. ročníka netradičného týždňa vzdelávania žiaci 5.A triedy zo Základnej školy Bernolákovej, spolu s pani učiteľkou, navštívili oddelenie anestéziológie a multiodborovej intenzívnej starostlivosti vranovskej nemocnice.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)