Prejsť na obsah

VIANOČNÝ PUNČ V NEMOCNICI PENTA HOSPITALS SVIDNÍK

K sviatkom VIANOC patria darčeky, priania pre našich blízkych, priateľov, známych. Je to čas spomalenia a uvedomenia si významu pokoja, darov života v podobe zdravia a vitality.

20.12.2023

Vedenie nemocnice Svidník si pripravilo pre svojich kolegov drobné spestrenie pracovného dňa v podobe predvianočného stretnutia, na ktorom im odovzdalo darčeky, ponúklo vianočnými perníkmi a nechýbal ani vianočný punč.

Ten bol samozrejme pripravený aj pre pacientov nemocnice s prianím skorého uzdravenia, aby ten čas vianočný mohli stráviť už doma so svojimi blízkymi.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 24.01.2020 | Aktuality

    V rimavskosobotskej nemocnici sa vlani narodilo 1116 detí

    V Nemocnici Svet zdravia Rimavská Sobota sa vlani uskutočnilo 1105 pôrodov. Najviac ich bolo v mesiaci september, a to 115. Chlapcov prišlo na svet viac ako dievčat a 11 mamičiek si domov z pôrodnice odnieslo dvojičky. Dievčat v rimavskosobotskej nemocnici prišlo na svet 536, chlapcov zase 580. Medzi najčastejšie dievčenské mená, aké rodičia dávali svojim novorodencom,…
  • 14.11.2017 | Rady lekárov

    Načo sa Vás genetik bude pýtať?

    Neoddeliteľnou súčasťou prenatálneho genetického vyšetrenia je aj zváženie rodokmeňa budúcich rodičov.   Genetik sa najčastejšie partnerov z hľadiska genealógie pýta na: reprodukčné straty (potraty a pod.), vrodené vývojové chyby (mentálne a fyzické poruchy). Na poškodenie plodu môže mať, samozrejme, vplyv aj vonkajšie prostredie, napríklad: ionizačné žiarenie, lieky, infekcie a ďalšie. Viac informácií o faktoroch spôsobujúcich genetické poruchy plodu sa dozviete…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)