Prejsť na obsah

Zábavné videá o žabke pomáhajú deťom spríjemniť pobyt v nemocnici

S príchodom jari a prvých slnečných lúčov sme sa v humenskej nemocnici  chceli prihovoriť  našim detičkám na pediatrickom oddelení, a predstaviť im zábavné videa o žabke. Týmto  sa nám podarilo vyčariť úsmev na ich tváričkách spríjemniť im tak pobyt v našej nemocnici.

22.03.2022

S príchodom jari a prvých slnečných lúčov sme sa v humenskej nemocnici  chceli prihovoriť  našim detičkám na pediatrickom oddelení, a predstaviť im zábavné videa o žabke.

Týmto  sa nám podarilo vyčariť úsmev na ich tváričkách spríjemniť im tak pobyt v našej nemocnici.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 16.05.2022 | Blog

    Ako prebieha dietologické poradenstvo?

    Prečítajte si rozhovor o dietologickom poradenstve s MUDr. Alexandrou Frolkovičovou, ktorá sa 20 rokov venuje preventívnej aj liečebnej dietológii. Vo svojej praxi sa sústreďuje na využívanie prirodzených prístupov k prevencii a liečbe ochorení. Ako prebieha dietologické poradenstvo? Dietologické poradenstvo pozostáva z jednej vstupnej a v prípade potreby alebo záujmu aj viacerých kontrolných konzultácií. Celkový počet konzultácií si zvolí…
  • 09.08.2023 | Aktuality

    Workshop lekárov a sestier v nemocnici Svet zdravia Rimavská Sobota

    K práci zdravotníckeho pracovníka patrí aj reflektovanie na zmeny. Inovácie v oblasti zdravotníckej techniky, či zdravotníckych pomôcok nás obohacujú a nútia neustále sa vzdelávať. Pacientovi sa snažíme pomôcť tým najvhodnejším a najkvalitnejším spôsobom. Zaistenie kvalitného strednodobého a dlhodobého cievneho vstupu je novým trendom poskytovania lekárskej a ošetrovateľskej starostlivosti a zároveň neoddeliteľnou súčasťou starostlivosti o pacienta. Preto sme 8.8.2023 absolvovali mimoriadne zaujímavý workshop na…
  • 19.04.2023 | Aktuality

    Na humenskej onkológii rozkvitli narcisy

    S blížiacim sa Dňom narcisov sa dobrovoľníci DC Krajší deň so svojou koordinátorkou rozhodli spríjemniť onkologickým pacientom chvíle v ich neľahkej liečbe. Symbolickým kvetom narcisu, ktorý ukrýval sladké prekvapenie tak podporili tých, ktorí s touto chorobou v súčasnosti bojujú.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)