Prejsť na obsah

Valentínske darovanie krvi v Trebišove

Valentínsky piatok sa niesol v Trebišove v duchu pomoci druhým. Na hematologicko- transfúznom oddelení sa zišlo takmer 50 darcov, ktorí prišli nezištne darovať to najcennejšie, svoju krv.   Sme im nesmierne vďační, že sa rozdávajú aj pre druhých. Krv je skutočne najvzácnejšou tekutinou. Vedia o tom svoje zdravotníci z oddelení, kde transfúzia krvi je neoddeliteľnou súčasťou poskytnutia komplexnej zdravotnej…

21.02.2020

Valentínsky piatok sa niesol v Trebišove v duchu pomoci druhým. Na hematologicko- transfúznom oddelení sa zišlo takmer 50 darcov, ktorí prišli nezištne darovať to najcennejšie, svoju krv.

 

Sme im nesmierne vďační, že sa rozdávajú aj pre druhých. Krv je skutočne najvzácnejšou tekutinou. Vedia o tom svoje zdravotníci z oddelení, kde transfúzia krvi je neoddeliteľnou súčasťou poskytnutia komplexnej zdravotnej starostlivosti. Vysoká spotreba krvi je na oddeleniach ako onkologické oddelenie, chirurgické oddelenie a oddelenie OAMIS.

Pre darcov krvi, ktorí sa rozhodli darovať krv a prišli so svojou „polovičkou“  bolo na hematologicko –transfúznom oddelení pripravené prekvapenie. Na prázdno neodišli ani tí, ktorí prišli sami.

Ďakujeme veľmi pekne všetkým a tešíme sa z ich dobrého srdca a nezištnej ochoty pomáhať iným.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 08.12.2023 | Aktuality

    Mikulášska nádielka v humenskej nemocnici

    Na príchod Mikuláša sa tešia nielen deti, ale aj dospelý. Presvedčili sme sa o tom aj my v humenskej nemocnici. Študenti Strednej zdravotníckej školy v Humennom a Michalovciach spojili svoje hlasy aby vianočnými koledami potešili v tento sviatočný deň hospitalizovaných pacientov.
  • 18.12.2017 | Aktuality

    Galantská nemocnica dostala pre novorodencov monitory dychu

    Novorodenecké oddelenie nemocnice Svet zdravia Galanta dnes dostalo od Nadácie Križovatka desať monitorov dychu pre novorodencov BabySense. Tie kontrolujú dýchanie dieťaťa a varujú v prípade jeho ohrozenia. Nadácia chce takto pomôcť predchádzať Syndrómu náhleho úmrtia dojčiat (SIDS).   „Monitory dychu nám pomáhajú v skoršom čase odhaliť u novorodenca problém s dýchaním. Vďaka novým desiatim monitorom…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)