Prejsť na obsah

Dar pre onkologické oddelenie v Michalovciach

Nemocnica Svet zdravia Michalovce prijala peňažný dar od Ligy proti rakovine z 22. ročníka Dňa narcisov vo výške 1500€ na nákup gynekologického kresla za účelom zlepšenia starostlivosti o onkologického pacienta.   Tento dar si nesmierne ceníme a veríme, že kreslo bude našim lekárom, sestrám a pacientom dobre slúžiť.

12.12.2019

Nemocnica Svet zdravia Michalovce prijala peňažný dar od Ligy proti rakovine z 22. ročníka Dňa narcisov vo výške 1500€ na nákup gynekologického kresla za účelom zlepšenia starostlivosti o onkologického pacienta.

  Tento dar si nesmierne ceníme a veríme, že kreslo bude našim lekárom, sestrám a pacientom dobre slúžiť.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 03.07.2023 | Aktuality

    Krajší deň vo farbách

    Detský pacienti Nemocnice Svet zdravia v Michalovciach v rámci týždňa dobrovoľníctva maľovali obrazy na plátno. Maľovanie si najviac užil malý Alex. Odmenou mu bolo blikajúce pero a samozrejme vlastnoručne vytvorený obraz, ktorý bude zdobiť Alexovu detskú izbu. Najviac nás potešila detská úprimnosť v podobe vety: „Mami, dúfam, že zas prídem do nemocnice, lebo tu bolo super!“…
  • 31.05.2016 | Aktuality

    Deň detí

    Už tradične sa vo sviatok detí mení priestor jedálne pediatrického oddelenia nemocnice Svet Zdravia vo Svidníku na herňu, v ktorej vládnu klauni spoločne s deťmi.  Aj napriek chorobe, ktorá oberie naše hospitalizované deti o možnosť byť počas tohto sviatku MDD so svojimi spolužiakmi, kamarátmi, sa vedenie nemocnice Svidník snaží im to vynahradiť nemedicínskym výkonom –…
  • 08.03.2021 | Aktuality

    Narodili sa prvé dvojčatá v tomto roku v dunajskostredskej nemocnici

    3. marca sa v dunajskostredskej nemocnici narodili prvé dvojčatá v roku 2021. Šťastná mamička si zoberie domov dievčatko Lilien Némethovú, ktoré sa narodilo o 09:30 hod. s hmotnosťou 2090 g a dĺžkou 46 cm a chlapčeka Dávida Németha, ktorý sa narodil o 2 minúty neskôr ako jeho sestrička s hmotnosťou 2530 g a dĺžkou 47 cm.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)