Prejsť na obsah

Pozvánka na deň s laktačnou poradkyňou Dunajská Streda

Milé mamičky, pozývame Vás na Deň s laktačnou poradkyňou, vo štvrtok 1. augusta 2019, od 9:00 do 15:00 hod. Poskytneme Vám bezplatné poradenstvo k téme dojčenie, budeme sa venovať významu dojčenia.    

17.07.2019

Milé mamičky,

pozývame Vás na Deň s laktačnou poradkyňou, vo štvrtok 1. augusta 2019, od 9:00 do 15:00 hod. Poskytneme Vám bezplatné poradenstvo k téme dojčenie, budeme sa venovať významu dojčenia.

 

 

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 17.10.2021 | Aktuality

    Medzinárodný deň pre zdravé prsia v Košiciach

    Už tradične má mesiac október prívlastok ružový a zvlášť 15. október je výnimočný tým, že je Medzinárodným dňom pre zdravé prsia. Aj u nás v Košiciach, v Železničnej nemocnici a v Poliklinike ProCare KVP, sme  venovali tento deň zvyšovaniu povedomia o prevencii rakoviny prsníka. V rámci podpory tejto kampane sa naši zamestnanci obliekli do ružovej farby a táto ich iniciatíva…
  • 21.12.2021 | Aktuality

    Malá pozornosť pre zamestnancov galantskej nemocnice

    Nakoľko sa blížia najkrajšie sviatky v roku a naši zamestnanci už druhý rok prechádzajú neľahkým obdobím, vedenie nemocnice sa rozhodlo potešiť ich aspoň malou pozornosťou. Veríme, že sme aspoň na chvíľu vyčarili úsmev na ich tvárach.
  • 19.10.2022 | Aktuality

    Redaktorka Lucia: Jeden deň som nahrávala o rakovine prsníkov rozhovor, o pár dní na to oznamovali diagnózu mne

    Jej život sa zastavil a začal sa točiť len okolo nemocnice, vyšetrení a liekov minulý rok v októbri. Lucia pracuje ako redaktorka v rádiu približne päť rokov. V rámci svojej práce sa pravidelne v októbri venuje aj téme ženského zdravia a šírenia myšlienky dôležitosti prevencie rakoviny prsníkov a jej včasnej diagnostike. Sama prehliadky absolvovala pravidelne a nikdy by jej nenapadlo,…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)