Prejsť na obsah

Poliklinika ProCare Central je už v prevádzke

Vážení pacienti, dnes bude poliklinika ProCare Central otvorená, avšak zatiaľ sa nepodarilo sprevádzkovať výťahy po včerajšej búrke. Klientov budú navigovať pracovníci SBS služby. Ďakujeme za pochopenie.

07.06.2018

Vážení pacienti, dnes bude poliklinika ProCare Central otvorená, avšak zatiaľ sa nepodarilo sprevádzkovať výťahy po včerajšej búrke. Klientov budú navigovať pracovníci SBS služby.

Ďakujeme za pochopenie.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 08.03.2024 | Aktuality

    Rimavská Sobota oslavuje Medzinárodný deň žien

    Už tradične sa 8. marca celosvetovo oslavuje Medzinárodný deň žien (MDŽ), počas ktorého sa zvýrazňuje prínos, ktorý ženy do spoločnosti vkladajú a ich postavenie v nej. Pri tejto príležitosti pán riaditeľ osobne podaroval ružu každej žene v nemocnici, aby im vyčaril úsmev na tvári. Veď úsmev ženám pristane.
  • 05.09.2016 | Aktuality

    Novozrekonštruovaná kuchyňa v nemocnici Partizánske

    V pondelok 22.augusta sa oficiálne, za účasti primátora mesta Partizánske Jozefa Božika, odovzdala do užívania zrekonštruovaná prevádzka kuchyne v nemocnici Svet Zdravia Partizánske. Po šesťdesiatich rokoch prevádzky bola kuchyňa takmer v pôvodnom stave. Okrem hygienickej maľovky a doplnenia technologického vybavenia sa v nej takmer nič nezmenilo. Nevyhnutná rekonštrukcia prebiehala počas letných prázdnin. S podporou vedenia…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)