Prejsť na obsah

Prvé dieťa roku 2024 v galantskej nemocnici

1. januára 2024 sa len desať minút po polnoci narodilo prvé dieťa v galantskej nemocnici.

02.01.2024

Bol ním chlapček, ktorý dostal meno Sumer. Na svet prišiel s ideálnymi mierami 3400g a 51 cm. Mamička Esma aj chlapček sú v poriadku. Ďalšie dieťa prišlo na svet o 5:40 hod. Je to tiež chlapček a volá sa Tobias.

Od 1.12 je novou primárkou Gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia MUDr. Monika Babišová, ktorá prevzala štafetu po MUDr. Ščasnom. Tá spolu so svojim teamom zagratulovala mamičke a zaželali obom veľa zdravia a skoré zotavenie.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 26.03.2024 | Aktuality

    Deň lekárov v humenskej nemocnici

    30. marec si každoročne pripomíname ako Deň lekárov. V humenskej nemocnici sme tento sviatok oslávili o niečo skôr a v slávnostnej atmosfére sme si pripomenuli dôležitosť a význam tohto povolania, ktoré je zároveň aj poslaním. Vedenie nemocnice sa poďakovalo za každodennú neúnavnú a obetavú prácu lekárov a rovnako ocenilo kolegyne, ktoré v tomto roku dosiahli svoje okrúhle pracovné jubileum.
  • 11.11.2014 | Aktuality

    Rožňavská nemocnica predstavuje nové oddelenie multiodborovej intenzívnej starostlivosti

    Svet zdravia dnes oficiálne prezentoval svoje nové oddelenie multiodborovej intenzívnej starostlivosti (OMIS) v rožňavskej nemocnici. OMIS predstavuje organizačné zoskupenie jednotiek intenzívnej starostlivosti (JIS) oddelení vnútorného lekárstva, neurológie a chirurgie spolu s oddelením anestéziológie a intenzívnej medicíny (OAIM). V Rožňave nainštalovali centrálny monitorovací systém, kompletne zrekonštruovali interiér a boli vykonané dispozičné zmeny s prispôsobením pre nové…
  • 15.04.2019 | Aktuality

    Workshop endoskopie v nemocnici Rimavská Sobota

    Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie Nemocnice Svet zdravia Rimavská Sobota v spolupráci so spoločnosťou RADIX spol. s r. o.  a Medtronic Slovakia s. r. o. zrealizovalo prvý Endoskopický workshop na tému laparoskopická hysterektómia.   Lektorom workshopu bol MUDr. Tibor Bielik, PhD. a odborným garantom MUDr. Ján Bujňák, PhD. za účasti gynekológov pôsobiacich na Slovensku. Teoretická a praktická časť realizovaná priamo…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.