Prejsť na obsah

Kvapka krvi Martinka Sucháča

Gymnázium Ivana Kraska v Rimavskej Sobote v spolupráci s rodičmi Martinka Sucháča zorganizovali 6.ročník „Kvapky krvi Martinka Sucháča“ pri príležitosti jeho 13. výročia úmrtia.   Ako študent gymnázia podľahol zákernej chorobe. Oslovení boli priatelia, študenti a pedagógovia, ktorým to zdravotný stav dovolí, aby sa do akcie zapojili 1.6.2018 na hematologicko-transfúziologickom oddelení Svet zdravia, a.s., Všeobecnej nemocnice…

01.06.2018

Gymnázium Ivana Kraska v Rimavskej Sobote v spolupráci s rodičmi Martinka Sucháča zorganizovali 6.ročník „Kvapky krvi Martinka Sucháča“ pri príležitosti jeho 13. výročia úmrtia.

  Ako študent gymnázia podľahol zákernej chorobe. Oslovení boli priatelia, študenti a pedagógovia, ktorým to zdravotný stav dovolí, aby sa do akcie zapojili 1.6.2018 na hematologicko-transfúziologickom oddelení Svet zdravia, a.s., Všeobecnej nemocnice Rimavská Sobota. Všetkým zúčastneným patrí naša veľká vďaka.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 25.09.2023 | Aktuality

    Deň vďačnosti Ochrancom Zdravia Pacientov v humenskej nemocnici

    21. septembra si každoročne pripomíname Svetový deň vďačnosti. Inak tomu nebolo ani v humenskej nemocnici, kde sme pri tejto príležitosti poďakovali našim kolegom, ktorí v tomto roku dosiahli pracovné jubileum. Jubilantov čakalo milé priateľské posedenie, na ktorom nechýbalo občerstvenie spojené s oceňovaním.
  • 20.04.2018 | Aktuality

    Diskusné fórum v mestskej obývačke

    Funkcie tukového tkaniva. Tukové tkanivo ako endokrinný orgán. Tieto témy zazneli na ďalšom diskusnom fóre, ktoré organizovala spoločnosť Svet zdravia, a.s., Všeobecná nemocnica v Žiari nad Hronom dňa 20.03.2018 v Mestskej obývačke v Žiari nad Hronom. Aj touto formou chce spoločnosť Svet zdravia aktívne komunikovať s pacientami. Prednášajúcim tohto stretnutia bol MUDr. Pavel Babušík, PhD.,…
  • 01.06.2023 | Aktuality

    Deň detí vo vranovskej nemocnici

    Hlava, ramená, kolená, palce a iné pesničky sa dnes niesli nemocnicou vo Vranove nad Topľou. MDD vo vranovskej nemocnici Študenti vranovského gymnázia prišli potešiť hospitalizované deti a spríjemniť im tak chvíle strávené na lôžku. Malí pacienti si pri vstupe do nemocnice mohli prevziať sladkú odmenu, omaľovánku, či bublifuk.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)