Prejsť na obsah

Volejbalový turnaj o putovný pohár riaditeľa nemocnice – II. ročník

„Uvidíme sa na druhom ročníku volejbalového turnaja“, takto sme sa lúčili minulý rok, ktorý ubehol ako voda a opäť sme sa stretli na II. ročníku volejbalového turnaja o putovný pohár riaditeľa Všeobecnej nemocnice Žiar nad Hronom.   Volejbalový turnaj sa uskutočnil 11.5.2017 v športovej hale v Žiari nad Hronom. Turnaja sa zúčastnili 3 zmiešané družstvá:…

20.05.2017

„Uvidíme sa na druhom ročníku volejbalového turnaja“, takto sme sa lúčili minulý rok, ktorý ubehol ako voda a opäť sme sa stretli na II. ročníku volejbalového turnaja o putovný pohár riaditeľa Všeobecnej nemocnice Žiar nad Hronom.

 

Volejbalový turnaj sa uskutočnil 11.5.2017 v športovej hale v Žiari nad Hronom. Turnaja sa zúčastnili 3 zmiešané družstvá: nemocnica Topoľčany, kadetky Mestského športového klubu Žiar nad Hronom a minuloroční víťazi – tím našej Všeobecnej nemocnice v Žiari nad Hronom.

Družstvá boli silovo vyvážené a tomu zodpovedala aj úroveň hry. V každom zápase bolo ťažké tipovať víťaza, lebo ku koncu bol stav hry 25:24, a len jeden jediný bod rozhodoval o samotnom víťazstve. Hráči s chuťou podávali, smečovali a ani sa nebáli hodiť za loptou.

Zvíťaziť chceli všetky družstvá, ale víťaz mohol byť len jeden a bolo ním družstvo kadetiek Mestského športového klubu v Žiari nad Hronom, k čomu im srdečne gratulujeme.

Na druhom mieste sa umiestnili minuloroční víťazi a to tím našej nemocnice v Žiari nad Hronom a na treťom mieste skončilo družstvo nemocnice Topoľčany.

DSC_0552.JPG

Riaditeľ Všeobecnej nemocnice v Žiari nad Hronom Branislav Jaďuď poďakoval všetkým účastníkom za športové nasadenie, ocenil zúčastnených medailami a víťazovi odovzdal putovný pohár riaditeľa.

Veríme, že aj budúci rok sa uskutoční ďalší ročník tohto priateľského podujatia, aj s podporou našich ďalších nemocníc vo Svete zdravia.

DSC_0511.JPG

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 17.10.2022 | Aktuality

    Ružový október v Nemocnici Svet zdravia Dunajská Streda

    Mesiac október sa nesie v znamení boja proti rakovine prsníka, nazývaný aj ako RUŽOVÝ OKTÓBER. Ide o celosvetovú kampaň na zvýšenie povedomia o tomto ochorení. Ružová farba symbolizuje nutnosť preventívnych kontrol u lekára a samo vyšetrenia. Zároveň ide o symbol solidarity k ženám, ktoré týmto ochorením trpia. Prevencia proti rakovine prsníka Aj v Nemocnici Svet zdravia…
  • 19.02.2021 | Aktuality

    Očkovanie učiteľov bude aj na pôde svidníckej nemocnice

    Počas víkendu sa spúšťa očkovanie učiteľov do 55 rokov vakcínou AstraZeneca aj vo vakcinačných centrách nemocníc siete Svet zdravia.   Od soboty 20. februára pedagogických zamestnancov začínajú očkovať v nemocnici v Spišskej Novej Vsi a v Železničnej nemocnici Košice. Od pondelka 22. februára sa do vakcinácie učiteľov zapojí aj ďalších 12 nemocníc siete Svet zdravia,…
  • 09.12.2019 | Aktuality

    Mikuláš na pediatrii

    Na pediatrickom oddelení v Nemocnici Svet zdravia Michalovce nám pripravili dobrovoľníci z centra voľného času Strážske krásneho Mikuláša. Deti mali veľkú radosť a aj touto cestou sme sa im snažili aspoň čiastočne spríjemniť pobyt v nemocnici. Mikuláš navštívil všetky hospitalizované deti, rozdával sladkosti a hlavne radosť.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)