Prejsť na obsah

Jednotka intenzívnej starostlivosti o novorodencov v Spišskej Novej Vsi

Je našou veľkou výhodou, že jednotka intenzívnej starostlivosti o novorodenca sa nachádza priamo v Nemocnici Svet zdravia Spišská Nová Ves. OKAMŽITÁ POMOC NA JIS Novorodencovi so zdravotným problémom je v prípade potreby ihneď po pôrode poskytnutá špecializovaná neonatologická starostlivosť a následne je prekladaný na jednotku intenzívnej starostlivosti, ktorá je situovaná v blízkosti pôrodnice Nemocnice Svet zdravia Spišská Nová…

15.08.2023

Je našou veľkou výhodou, že jednotka intenzívnej starostlivosti o novorodenca sa nachádza priamo v Nemocnici Svet zdravia Spišská Nová Ves.

OKAMŽITÁ POMOC NA JIS

Novorodencovi so zdravotným problémom je v prípade potreby ihneď po pôrode poskytnutá špecializovaná neonatologická starostlivosť a následne je prekladaný na jednotku intenzívnej starostlivosti, ktorá je situovaná v blízkosti pôrodnice Nemocnice Svet zdravia Spišská Nová Ves. Bábätko so zdravotným problémom tak nie je zaťažené transportom do inej nemocnice,  navyše mamka má neustále neobmedzený prístup k svojmu bábätku.

Bábätko na JISN

Naše oddelenie je oddelením s nadregionálnou pôsobnosťou, okrem patologických novorodencov narodených na našej pôrodnici, zvážame „na seba“ aj patologických novorodencov z pôrodnice Krompachy a tiež preberáme novorodencov narodených vo vysokošpecializovaných perinatologických centrách po stabilizácii ich stavu za účelom ďalšej neonatologickej starostlivosti.

Profesionálny tím zdravotníkov

PROFESIONÁLNY TÍM JIS NOVORODENCOV

O tieto bábätká sa stará náš špecializovaný tím lekárov a sestier a spolu s kvalitným materiálno- technickým zabezpečením pracoviska pomáhame  malým bojovníkom uzdraviť sa, predčasniatkam pribrať a dorásť.

Viac informácií o spišskonovoveskej pôrodnici nájdete TU.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 11.06.2019 | Aktuality

    Prehliadky pôrodnej sály v Galante

    Oznamujeme všetkým záujemcom, že prehliadky pôrodnej sály galantskej nemocnice sa konajú v dňoch 16.6 a 28.6.2019 o 18:00 hod. na 10. poschodí nemocnice. Srdečne Vás pozývame!
  • 22.06.2016 | Aktuality

    Medzinárodný deň ošetrovateľstva v Dunajskej Strede

    Regionálna komora sestier a pôrodných asistentiek so sídlom v Dunajskej Strede organizovala 26.mája 2016 Celoslovenskú konferenciu s medzinárodnou účasťou: Dunajskostredský deň ošetrovateľstva I.ročník, Ústredné témy konferencie boli Inovácie v ošetrovateľstve, Nové trendy v ošetrovateľstve, Nemocničná hygiena a diagnostické metódy v ošetrovateľstve. Na základe diskusií zo strany účastníkov konferencie môžeme konštatovať, že organizačné zabezpečenie, príprava, odborná…
  • 10.03.2022 | Aktuality

    Sviatok všetkých žien v galantskej nemocnici

    8. marec, sviatok všetkých žien sme si v galantskej nemocnici spoločne s pacientkami a sestričkami neurologického a geriatrického odd. pripomenuli aj tento rok. V dôsledku pandemickej situácie ešte stále pretrváva zákaz návštev v našej nemocnici a tak dobrovoľníci medzi pacientky nezavítali. Pripravili si však pre ne malé sladké prekvapenie. Sladkosti a pozdravy od dobrovoľníkov našim pacientkam a sestričkám…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)