Prejsť na obsah

Primátorská kvapka krvi

Pri príležitosti 79. výročia oslobodenia mesta Michalovce prebehla 27.11.2023 v Darcovskom centre Nemocnice Penta Hospitals Michalovce primátorská kvapka krvi.

28.11.2023

Pri príležitosti 79. výročia oslobodenia mesta Michalovce prebehla 27.11.2023 v Darcovskom centre Nemocnice Penta Hospitals Michalovce primátorská kvapka krvi. V tento deň sme si pripomenuli aké dôležité je pomáhať iným a zároveň upevnili spoluprácu s mestom, ktorá je pri mobilizácií darcov určite potrebná. Darovať krv a pozdraviť našich darcov a zdravotníkov prišiel aj primátor Michaloviec Mgr. Miroslav Dufinec spolu s riaditeľom nemocnice Ing. Mariánom Haviernikom a medicínskym riaditeľom MUDr. Petrom Rovderom. Celkovo darovalo krv 18 darcov. Ďakujeme! 

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 23.09.2021 | Aktuality

    Týždeň dobrovoľníctva v humenskej nemocnici

    Aj napriek nepriaznivému počasiu sa dobrovoľníkom pod vedením Mgr. Janky Copkovej podarilo uskutočniť túto milú aktivitu a takto sa zapojiť do týždňa dobrovoľníctva.   Vyčistili park pri onkologickej ambulancii, usadili sa nové lavičky a pleteninami sa ,,obliekli,, stromy, čím sa zútulnilo prostredie humenskej nemocnice. Všetkým zúčastneným ďakujeme.
  • 14.01.2022 | Aktuality

    Obed pre zdravotníkov od dobrovoľníčok

    Dobrovoľníčky centra Krajší deň a Denného centra 1 Mesta Trebišov Katarína Tirpáková, Marta Malackaničová, Zuzana Cáboczká, Božena Nováková a Eva Zacharová sa rozhodli poďakovať a oceniť zdravotníkov na covid oddelení chutným a kvalitným občerstvením v podobe plnenej kapusty.   Na tej si celý zdravotnícky personál Covid ooddelenia pochutnával počas celého aj nasledujúceho dňa. Týmto by…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.