Prejsť na obsah

Veľké srdce pre rožňavskú nemocnicu

Chceli by sme touto cestou poďakovať p.primátorovi mesta Rožňava ako i spoločnosti Britakov Rožňava, ktorí nás práve v deň zamilovaných prekvapili darovaním nádherného umeleckého diela v tvare srdiečka, ktoré zdobí exteriér nemocnice.

14.02.2022

Chceli by sme touto cestou poďakovať p. primátorovi mesta Rožňava ako i spoločnosti Britakov Rožňava, ktorí nás práve v deň zamilovaných prekvapili darovaním nádherného umeleckého diela v tvare srdiečka, ktoré zdobí exteriér nemocnice. Vážime si vzájomnú spoluprácu a ďakujeme za podporu nádhernej myšlienky, pretože práve darované srdce bude slúžiť darcom krvi na uzamknutie zámkov lásky. Symbolicky už prvý zámok zdobí dielo. 

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 03.06.2019 | Aktuality

    Už tradične sme slávili sviatok všetkých detí aj na Pediatrickom oddelení nemocnice Svidník

    Prvý jún – dátum, ktorý sa spája s Medzinárodným dňom detí. Nebolo tomu inak ani na Pediatrickom oddelení nemocnice Svidník, kde sa vedenie nemocnice snažilo spríjemniť svojim najmenším klientom chvíle v tento výnimočný deň.   Na oddelenie medzi deti zavítala veselá dvojica – klaun so svojou asistentkou. Priniesli so sebou nielen čarovný kufrík plný kúzelných prekvapení,…
  • 08.03.2024 | Aktuality

    Na ženy nezabudlo ani humenské DC Krajší deň

    Z príležitosti Medzinárodného dňa žien si dobrovoľníci z Krajšieho dňa spolu so svojou koordinátorkou pripravili pre pacientsku verejnosť milú pozornosť. Ručne robeným karafiátom potešili v tento výnimočný deň každú ženu pri vstupe do nemocnice. Nechýbalo prekvapenie a úsmevy na tvári. Ďakujeme 😊
  • 08.01.2021 | Aktuality

    Poďakovanie spoločnosti LIDL.

    V predvianočnom období Nemocnica Galanta dostala potravinovú pomoc od spoločnosti LIDL.   Touto cestou chceme veľmi pekne poďakovať, že spoločnosť LIDL myslí na našich zdravotníkov, ktorých dar naozaj veľmi potešil.  ĎAKUJEME!

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)