Prejsť na obsah

Poďakovanie víťazkám v súťaži o najlepšiu kazuistiku z odboru vnútorné lekárstvo

Riaditeľ rožňavskej nemocnice Ing. Viktor Halíř, MPH odovzdal diplomy za 2. miesto MUDr. Adriane Lukáčovej a za 3. miesto MUDr. Barbore Linkeschovej zo súťaže o najlepšiu kazuistiku z odboru vnútorné lekárstvo.

01.02.2024

Riaditeľ rožňavskej nemocnice Ing. Viktor Halíř, MPH odovzdal diplomy za 2. miesto MUDr. Adriane Lukáčovej a za 3. miesto MUDr. Barbore Linkeschovej zo súťaže o najlepšiu kazuistiku z odboru vnútorné lekárstvo.

Pogratuloval im spoločne s námestníčkou pre LPS MUDr. Ivanou Ivanovou a s primárom oddelenia vnútorného lekárstva, MUDr. Petrom Kopeckým.

Srdečne gratulujeme a ďakujeme za účasť a veľmi úspešnú reprezentáciu rožňavskej nemocnice.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 28.07.2021 | Aktuality

    Zdravotníci humenskej nemocnice očkujú v teréne, dnes v osade Podskalka

    Zdravotnícky personál siete nemocníc Svet zdravia začal minulý týždeň očkovať proti ochoreniu COVID-19 aj v teréne. V spolupráci s ministerstvom zdravotníctva chce sieť zvýšiť zaočkovanosť v regiónoch Slovenska a zdravotníci preto v tomto období vyrážajú s vakcínami do jednotlivých obcí priamo za ľuďmi. Počas dnešného dňa očkovali zdravotníci humenskej nemocnice v komunitnom centre v lokalite…
  • 09.05.2018 | Aktuality

    Oslava 80. narodenín v Špecializovanom zariadení

    Dňa 2. mája 2018 svoje krásne životné jubileum 80 rokov svojho života oslávila pani Helena Gulová.   Prijímanie gratulácií od klientov a zamestnancov zariadenia sa uskutočnilo na izbe, nakoľko zdravotný stav pani Gulovej neumožnil opustiť svoju izbu. Pani Gulovej želáme hlavne pevné zdravie a hojné Božie požehnanie.
  • 22.11.2017 | Aktuality

    Tím profesionálov s emóciou

    16.novembra 2017 sa stretol na Zemplínskej Šírave tím profesionálov trebišovskej nemocnice už na tradičnej jesennej konferencii. Cieľom bolo tímovo a spoločne na sebe pracovať a hľadať priestor na zlepšenie. Chceme byť prvou voľbou pre pacienta, pretože náš tím do toho, čo robí, dáva srdce. Emócia pri výkone zdravotníckeho povolania je veľmi dôležitá, preto aj tohtoročná…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)