Prejsť na obsah

Valentín v Michalovskej pôrodnici

Pre naše čerstvé mamičky sme si na Valentína pripravili malé prekvapenie. Počas tohto dňa venovaného láske sa v Michalovskej pôrodnici narodilo šesť detičiek.

15.02.2024

Pre naše čerstvé mamičky sme si na Valentína pripravili malé prekvapenie. Počas tohto dňa venovaného láske sa v Michalovskej pôrodnici narodilo šesť detičiek. Traja chlapci a tri dievčatá. Pre všetkých sme teda nachystali drobné darčeky ku ktorým prispeli aj dobrovoľníci projektu Krajší deň a pripravili ručne šité srdiečka plnené levanduľou. Ďakujeme, že ste si vybrali našu pôrodnicu a prajeme pevné zdravie!  

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 06.12.2021 | Aktuality

    Mikuláš na novorodeneckom oddelení v Michalovciach

    V Nemocnici Svet zdravia Michalovce pripravili zdravotníci pre našich najmenších pacientov a ich mamičky pekného Mikuláša.   Fotografie detičiek vo Vianočnom duchu spolu s venovaním dostali všetky čerstvé rodičky. Veríme, že im toto milé gesto prinieslo úsmev na tvári a prajeme im a celej rodine veľa zdravia.
  • 23.07.2019 | Aktuality

    Spišskonovoveská pôrodnica je podľa pacientiek druhá najlepšia na Slovensku

    Pôrodnica v Nemocnici Svet zdravia Spišská Nová Ves sa stala druhou najlepšou na Slovensku. Vyplýva to z hodnotenia vyše 2800 mamičiek, ktoré posudzovali slovenské pôrodnice od vlaňajšieho augusta do konca mája tohto roku. Dosiahla 94,5 percenta, pričom víťazná žilinská pôrodnica mala 95,9 percenta. Tretie miesto obsadila Považská Bystrica. Spišskonovoveská nemocnica sa zároveň stala najlepšou v…
  • 21.11.2018 | Aktuality

    Taktické cvičenie zvládnutia dopravnej nehody

    V uplynulom týždni vykonal Hasičský a záchranný zbor v Galante taktické cvičenie simulovanej dopravnej nehody, pri ktorej došlo k zraneniu osôb a škodám na majetku. Taktické cvičenie bolo zamerané na vyslobodzovanie a záchranu postihnutých osôb z cestných vozidiel hromadnej dopravy, triedenie ranených a na zabránenie vzniku možných ekologických havárií.   Simulovaná udalosť sa odohrala v neďalekom…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)