Prejsť na obsah

V Nemocnici Medissimo sme prijali hokejistu Martina Pospíšila

Slovenský hokejový reprezentant Martin Pospíšil, ktorý si na MS v zápase so Švédskom zranil rameno, sa zveril do rúk špičkových odborníkov v Nemocnici Medissimo.

24.05.2024

Operácia nebude potrebná

Od lídra pre úrazovú chirurgiu, športovú traumatológiu a artroskopiu MUDr. Jána Grauzela si po vyšetreniach ramena vypočul dobré správy. „Nevedel som, že čo mám presne očakávať. Mal som už informácie z Ostravy, že by to nemalo byť extra vážne. Chcel som ísť ešte sa doktorom Grauzelom si to overiť a nechať vysvetliť, potešil ma, že operácia nebude potrebná a rehabilitácia nepotrvá dlho,“ povedal 24-ročný reprezentant.

Ján Grauzel zvolil konzervatívnu liečbu. „Má silné pomliaždenie tkanív so zakrvácaním, ale bez poškodenia šliach. Dohodli sme sa na liečbe a rehabilitácii. Predpokladám, že liečba potrvá mesiac,“ spresnil skúsený športový traumatológ. Rozsah zranenia podľa neho neovplyvní Pospíšilovu prípravu na nasledujúcu sezónu.

Od diagnostiky až po rehabilitáciu

Martin Pospíšil si nevybral Nemocnicu Medissimo náhodou. Zariadenie sa zameriava na športové úrazy a je partnerom viacerých športových klubov. „Určite je to pre nás pocta,“ reagoval na vzácnu návštevu riaditeľ nemocnice MUDr. Miroslav Bdžoch, PhD., MPH.Pre vrcholových športovcov je kľúčové, že im vieme pomôcť rýchlo a kvalitne. Máme špičkových odborníkov špecializujúcich sa na športové zranenia a pod jednou strechou im vieme poskytnúť všetko od diagnostiky až po rehabilitáciu. Samozrejme, takéto komplexné zázemie, kvalita a príjemné prostredie sú výhodou aj pre neprofesionálnych športovcov a aktívnych ľudí rôzneho veku,“ doplnil riaditeľ.

Nemocnica Medissimo za zameriava na ortopédiu, športovú traumatológiu a rehabilitáciu od začiatku roka 2024. Nadviazala na dlhoročnú tradíciu renomovanej kliniky Sportclinic, ktorá sa stala jej súčasťou. Okrem artroskopií sa venuje aj endoprotetike, teda výmene kĺbov kolenných a bedrových.

 

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 11.06.2021 | Blog

    Ako sa prejavuje toxoplazmóza?

    Toxoplazmóza je infekčná choroba, ktorej pôvodcom je prvok Toxoplasma gondii. Je najviac nebezpečná pre tehotné ženy a imunokompromitovaných ľudí, teda pacientov s poruchami imunitného systému. Ľudia sa môžu nakaziť príjmaním nakazeného surového mäsa alebo kontaktom s mačacími fekáliami. Toxoplazmóza sa prejavuje zväčšením lymfatických uzlín Približne u 20% nakazených pacientov prebieha infekcia pod obrazom syndrómu infekčnej…
  • 09.01.2018 | Aktuality

    Privítanie nového roka v špecializovanom zariadení v Stropkove

    Šťastný a požehnaný nový rok 2018 nám do nášho zariadenia 8. januára 2018 prišli zaželať žiaci Základnej cirkevnej školy zo Stropkova, v sprievode svojich učiteľov a duchovného otca, ktorý nám  posvätil naše priestory.   Deti nám zahrali, zaspievali a zavinšovali novoročné vinše. Potešili našich starkých milým slovom, úsmevom, a tak dobre naladení sme začali nový…
  • 03.03.2021 | Aktuality

    Energia pre zdravotníkov michalovskej nemocnice

    V mene našich zdravotníkov sa chceme poďakovať Hypermarketu Tesco Michalovce za podporu v podobe veľkého množstva ovocia, nápojov, kávy, čajov, čokolády a džúsov. Každá forma energie sa v týchto náročných dňoch počíta niekoľkonásobne.   V mene našich zdravotníkov sa chceme poďakovať Hypermarketu Tesco Michalovce za podporu v podobe veľkého množstva ovocia, nápojov, kávy, čajov, čokolády a džúsov.…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.