Prejsť na obsah

MDD v galantskej nemocnici

Už od roku 1952 patrí na Slovensku 1. jún všetkým deťom. Oslavujeme totiž Medzinárodný deň detí. Všetkým deťom prajeme k tomuto krásnemu a obľúbenému sviatku hlavne veľa zdravia a smiechu. Pre tie deti, ktoré tento sviatočný deň trávili v nemocnici v Galante pripravil personál detského a novorodeneckého oddelenia drobné darčeky.

01.06.2023

Už od roku 1952 patrí na Slovensku 1. jún všetkým deťom. Oslavujeme totiž Medzinárodný deň detí. Všetkým deťom prajeme k tomuto krásnemu a obľúbenému sviatku hlavne veľa zdravia a smiechu.

Pre tie deti, ktoré tento sviatočný deň trávili v nemocnici v Galante pripravil personál detského a novorodeneckého oddelenia drobné darčeky.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 10.07.2017 | Aktuality

    I. ročník súťaže v hre BOCCIA

    V areáli parku Psychiatrickej liečebne nemocnice Rožňava sa v slnečný júnový deň konal turnaj tímov v integrovanej BOCII. Organizátorom súťaže bol DSS JASANIMA Rožňava v spolupráci s Psychiatrickou liečebňou Rožňava.   Účastníkmi turnaja boli družstvá z ustanovizní Jasanima DSS Rožňava, Psychiatrická liečebňa S. Bluma Plešivec, Psychiatrická liečebňa Rožňava, Barborka n. o. Rožňava, Základná škola Brzotín,…
  • 14.04.2021 | Aktuality

    Galantská nemocnica po 97 dňoch prestáva byť červenou

    Nemocnica postupne obnovuje zdravotné výkony pre pacientov s inými diagnózami ako iba COVID-19   Na základe včerajšieho príkazu Ministerstva zdravotníctva SR prestáva byť nemocnica Svet zdravia Galanta od dnešného dňa (14.4.2021) tzv. červenou nemocnicou. Po vyše troch mesiacoch môže opäť poskytovať neodkladnú zdravotnú starostlivosť všetkým akútnym pacientom, nie len s ochorením COVID-19. Prvých 25 lôžok…
  • 18.05.2020 | Aktuality

    Dar od Nadácie Križovatka pre trebišovskú nemocnicu

    Trebišovská nemocnica dostala v uplynulých dňoch nevšedný no užitočný dar, v podobe Pampers plienok, pre deti narodené a hospitalizované v našom zdravotníckom zariadení.   Celkovo 150 balení plienok putovalo na neonatologické oddelenie a je k dispozícii pre všetkých novorodencov. Darcovi úprimne ďakujeme za ich nezištný dar, veľmi si vážime to, že myslia na našich najmenších pacientov.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)