Prejsť na obsah

Deň dobra v michalovskej nemocnici

Zamestnanci nemocnice v rámci dobrovoľníckych aktivít upravili relaxačnú záhradu a átria. Odstránil sa starý brečtan, vysadili nové stromy, dreviny, kvety, ostrihali kríky a taktiež prebehla údržba lavičiek.

21.06.2024

V tomto priestore tak vznikne oddychová zóna nielen pre pacientov, ale aj zamestnancov nemocnice. Záhrada bude  v skúšobnej prevádzke otvorená v čase od 08:00 do 15:00 hod. Do prác sa zapojili aj riaditeľ nemocnice, medicínsky riaditeľ a námestníčka riaditeľa pre ošetrovateľskú starostlivosť. Všetkým dobrovoľníkom zo srdca ďakujeme! 

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 02.02.2022 | Aktuality

    Dar pre Covid oddelenie trebišovskej nemocnice

    Covid oddelenie nemocnice v Trebišove dostalo do daru pre zdravotníkov voňavé darčeky v podobe sprchových gélov a krémov na ruky od spoločnosti DM drogerie markt. Týmto im chceli vyjadriť vďaku a obdiv za náročnú prácu ktorú vykonávajú a aspoň takto ich trošku potešiť v ich namáhavej práci. Za všetkých zamestancov a vedenie nemocnice im za…
  • 06.12.2021 | Aktuality

    Mikuláš na pediatrickom oddelení v Michalovciach

    V Nemocnici Svet zdravia Michalovce pripravili zdravotníci pre našich malých pacientov a ich mamičky malé prekvapenie. V spolupráci s dobrovoľníckym centrom nachystali balíčky plné sladkostí a malí pacienti tak aspoň na chvíľu pozabudli na svoj pobyt v nemocnici.
  • 03.06.2019 | Aktuality

    Deň sestier v Rimavskej Sobote

    Dvanásty máj je dňom narodenia zakladateľky moderného ošetrovateľstva Florence Nightigaleovej.   Tento deň patrí sestrám, ktoré sú srdcom zdravotnej starostlivosti. Za ich každodennú obetavú prácu sme sa rozhodli tento rok poďakovať formou „skrášľovacieho dňa.“ Ošetrovateľský personál nemocnice mal možnosť počas celého  dňa využiť služby kozmetických poradkýň zo spoločnosti Mary kay a kaderníčok zo Súkromnej strednej…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.